EJ Bovenkerk

Net bedrijf met eigen voorraad, ruim parkeergelegenheid. Netjes

Beschrijf hier uw ervaring

Bestelling geplaatst voor een partytent. Wilde het ophalen en ik werd keurig gebeld dat deze op tijd X klaar stond. Ook werd de lunchpauze vermeld, wel zo gemakkelijk.
Partytent bestaat uit 2...
Partytent bestaat uit 2 dozen, geen gebruiksaanwijzing maar heel eerlijk, is ook niet nodig. Redelijk stevig frame constructie, doek voelt stevig aan en simpel met klitteband aan elkaar te bevestigen. Tent staat in 30 minuten en het ziet er netjes uit. Top.

HJ Derks

Goed snel goedkoop

Beschrijf hier uw ervaring

Snel bezorg, alles in orde

Beschrijf hier uw ervaring

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ever-Jan Detz

fijn

Zeer goede service

Beschrijf hier uw ervaring

Goede snelle levering, 1 product zat er niet bij deze werd de volgende dag geleverd.

Anton den Bak

(Bewerkt)

Website is prima

Beschrijf hier uw ervaring

Transporteur gaf wat problemen maar dat is met goede service weer opgelost

Martijn Warnaar

Heel goed

Beschrijf hier uw ervaring

Goed meegedacht en snel behandeld. Zelfs bij een upgrade van m’n product toch verzonden terwijl de factuur voor de meerkosten nog onderweg was. Dat doen ze zetjes.

Prima service

Goede communicatie

Betrouwbaar ,goed bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring

Vandaag opgezet voor een buitenactiviteit .
Makkelijk op te zetten ,stevige tent heel blij mee . Zeer tevreden zijn wij over de easy up partytent 3 bij 4 ,5 die wij hebben aangeschaft.
Vandaag opgezet voor een buitenactiviteit .
Makkelijk op te zetten ,stevige tent heel blij mee .
Bij de klantenservice van te voren nog wat informatie gevraagd en keurig geholpen .
De tent zaterdag besteld en dinsdag geleverd !