Bas

Snelle levering, goed geholpen

Wim

Prima omschrijving van de diverse party tenten

correcte levering

Goeie kwaliteit

Jacob Telnekes

Zeer goed.

Beschrijf hier uw ervaring

Schaduwdoek van 2 x 5 m besteld.
Ik vond de structuur niet naar mijn smaak, maar dat is persoonlijk.
Zag er verder erg stevig uit.
Retour zenden was geen probleem.
Kosten...
Schaduwdoek van 2 x 5 m besteld.
Ik vond de structuur niet naar mijn smaak, maar dat is persoonlijk.
Zag er verder erg stevig uit.
Retour zenden was geen probleem.
Kosten retour werk voor eigen rekening, maar dat geeft wel aan dat ze goed bezig zijn.

Prima product en keurig verpakt.

Beschrijf hier uw ervaring

Bestellen en de volgende dag naar huis.

goede communicatie
snelle levering
kwaliteit vh product navenant de prijs

Syl

Goed! Prettig contact

Beschrijf hier uw ervaring

Wij hebben de Pro easy up partytent 3x4,5 mtr besteld en we hadden afgelopen weekend een feestje. Zaterdag was er onwijs veel regen en harde wind maar alles is goed gegaan! We hebben de tent... Wij hebben de Pro easy up partytent 3x4,5 mtr besteld en we hadden afgelopen weekend een feestje. Zaterdag was er onwijs veel regen en harde wind maar alles is goed gegaan! We hebben de tent vastgezet aan de schutting met de meegeleverde scheerlijnen. Het contact liep perfect via email. Ik had eerst een goedkopere tent besteld maar ben later toch nog veranderd en dat was geen probleem. Fijn contact!

Prik

Beschrijf hier uw ervaring

Op de website een partytent besteld van 3x4,5 m. Helaas bleek dat bij het afhalen bij een ophaallocatie, dat er een trampoline was bezorgd i.p.v. een tent (waarschijnlijk een vergissing een dag na... Op de website een partytent besteld van 3x4,5 m. Helaas bleek dat bij het afhalen bij een ophaallocatie, dat er een trampoline was bezorgd i.p.v. een tent (waarschijnlijk een vergissing een dag na het carnaval in Brabant :-)).
Na een email aan het bedrijf, ben ik de ochtend erop gebeld en is er op de dag zelf nog iemand vanuit Brabant naar Krimpen aan de Lek gereden om e.e.a. om te ruilen. Bij aflevering ook nog goede tips gehad voor het opzetten en goed verankeren i.v.m. de zware wind dat weekend. Tent is prima en makkelijk op te zetten.

Stichting van eerd racing

Zeer goed

Beschrijf hier uw ervaring

levering zeer goed in overleg