Zeer goed
Beschrijf hier uw ervaring
Per ongeluk de foute maat besteld voor mijn bbq. Mail gestuurd in het weekend. Direct antwoord gekregen zodat de bestelling nog omgezet kon worden. Super service!
Naar mijn idee was de voorraad van schaduwdoeken in 2018 wat aan de lage kant. En kwam ook niet meer op voorraad. Gelukkig was ik er dit jaar snel bij. Levering was daarin tegen zeer snel.. na een...
Communicatie, levering en prijs kwaliteit zeer goed
Een pop-up partytent besteld, snelle levering en kwalitatief zeer goede tent binnengekregen. Vergeleken met andere aanbieders ook erg goedkoop.
Partytent werd op verzoek keurig op de gevraagd dag geleverd. Communicatie over een geplaatste opmerking bij de bestelling was wel handig geweest zodat je weet waar je aan toe bent.
Ik ben tevreden over de snelle levering van de trampoline die ik besteld heb. Donderdagmiddag besteld, vrijdagmorgen al binnen.
Prima trampoline, zoontje is er super blij mee.
pakket zo snel gestuurd dat aanvulling er niet meer bij kon dit is zonder extra kosten nagezonden
Mooie kwaliteit voor een redelijke prijs
Komen afspraken na.