Bij Saartje

Heel goede indruk.

Beschrijf hier uw ervaring

Schaduwdoeken gekocht voor ons horeca-terras. De site is duidelijk, goede uitleg, ruime keuze in formaten en kleuren, goed advies. Het hangt inmiddels en heeft een super professionele uitstraling.... Schaduwdoeken gekocht voor ons horeca-terras. De site is duidelijk, goede uitleg, ruime keuze in formaten en kleuren, goed advies. Het hangt inmiddels en heeft een super professionele uitstraling. Stevig, strak, gewoon geweldig.

Heel goed

Beschrijf hier uw ervaring

Wij hebben nu een mooie easy up tent van goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Fam. Geers

De algemene indruk is prima

Beschrijf hier uw ervaring

De bestelde bbq had verschillende beschadigingen. Deze hebben ze voor ons omgeruild voor een nw exemplaar. De bbq voldoet prima aan onze verwachtingen. Levering was snel. En de service uitmuntend.

Prima service

Caviaopvang Elst

Slecht... Sorry maar ik heb netjes gebeld en informatie gevraagd en meneer zijn advies heb ik opgevolgd met een andere maat doek... Nu is de doek de kort en met passen heb ik een puntje geraakt van... Slecht... Sorry maar ik heb netjes gebeld en informatie gevraagd en meneer zijn advies heb ik opgevolgd met een andere maat doek... Nu is de doek de kort en met passen heb ik een puntje geraakt van het konijnenhok dakje dus een zwart streepje nu kan ik niet ruilen? Ik heb 3 keer duidelijk gezegd dat er hokken staan en advies erover gevraagd en aan de telefoon werd vervelend uhm geantwoord.. Nu past het niet en word ik afgeblaft?

Slecht

Reactie Buitenkado.nl:

Jammer dat je niet tevreden bent. We willen graag een aantal kanttekeningen plaatsen bij deze beoordeling. Je had bij ons een doek besteld van 3,5x4,5 meter, maar na uitgebreid telefonisch advies... Jammer dat je niet tevreden bent. We willen graag een aantal kanttekeningen plaatsen bij deze beoordeling. Je had bij ons een doek besteld van 3,5x4,5 meter, maar na uitgebreid telefonisch advies (30+ minuten) heb je besloten te kiezen voor een doek van 3x5 meter. Ook toen je het doek bij ons hebt opgehaald, hebben we nog geprobeerd samen met jou de beste maat doek voor je tuin te bepalen. Daarbij heb je aangegeven dat er konijnenhokken in je tuin staan, maar niet dat deze zo hoog zijn dat een doek hier niet overheen kan hangen. Dit zorgt er namelijk voor dat de beschikbare ruimte voor het plaatsen van een doek heel anders is dan je zelf hebt aangegeven.
Een schaduwdoek mag je altijd ophangen en passen. Daarbij is het wel zo dat je, voor zover redelijkerwijs mogelijk, moet zorgen dat het doek in nieuwstaat blijft. In dit geval zijn er bij het ophangen, waarschijnlijk door aanraking met het dak van een konijnenhok, grote teerachtige strepen ontstaan op het doek. Deze strepen waren zelfs met schoonmaakmiddel niet van het doek te verwijderen. Het doek kan nog wel geretourneerd worden, maar het doek is in slechte staat en de strepen zorgen voor een vermindering van de waarde. Deze waardevermindering wordt in mindering gebracht op het retourbedrag. Helaas wilde je alleen akkoord gaan met een volledige retourbetaling en heb je er daarom voor gekozen het doek toch te houden. Dit is uiteraard je goed recht. We vinden het echter wel belangrijk om te benadrukken dat het dus absoluut niet zo is dat het doek niet meer retour mocht.

Snel

Goede kwaliteit, snelle levering

Judith

Heel goed!!

Beschrijf hier uw ervaring

Overzichtelijke website, makkelijk om te bestellen, snelle levering, goed product, makkelijk te monteren.

Erik

Goed, al kan de website verbeterd worden door alle extra producten die relevant zijn voor een product op een pagina te vermelden. Hierdoor zijn extra verzend kosten te vermijden!

Netjes volgens afspraak.

S de zwaan

Zit al een week op me pakket te wachten dankzij dpd nog steeds niet bezorg

Reactie Buitenkado.nl:

We vinden het altijd vervelend om te horen dat pakketten niet de dag na verzending worden aangeboden. Wij zijn voor bezorging afhankelijk van de vervoerders die wij gebruiken, en helaas kan geen... We vinden het altijd vervelend om te horen dat pakketten niet de dag na verzending worden aangeboden. Wij zijn voor bezorging afhankelijk van de vervoerders die wij gebruiken, en helaas kan geen enkele vervoerder 100% garantie bieden dat pakketten de volgende dag worden bezorgd. Als je bestelling na 2-3 dagen nog niet is bezorgd, neem dan altijd contact met ons op, zodat wij kunnen kijken wat er mis is gegaan. Gelukkig is het pakket na onze tussenkomst nog dezelfde dag bezorgd. We hopen dat je al hebt kunnen genieten van het schaduwdoek en wensen je er nog veel plezier mee!