Bob van Leuven

Snelle service super goed

Marty Laken

Heel goed, aanrader

Beschrijf hier uw ervaring

Vrijdagavond laat besteld, dinsdag in huis. Mooi doek op kleur, netjes en goed afgewerkt, keurig verpakt.

Guijt

Goede prijs kwaliteit

Beschrijf hier uw ervaring

Zeker voor de prijs is dit een perfecte haspel, en doet wat hij moet doen.
Wij zijn zeer tevreden.

Rob Nelis

Snelle levering, goed verzorgthh in

Alles in orde

Erik Werkx

Heel goed

Beschrijf hier uw ervaring

een stevige schaduwdoek voor een goede prijs.

Gerard Kooij

Correct

Proma

Redelijk

Beschrijf hier uw ervaring

Easy up partytent besteld 3mx4.5m. Snelle levering.
Easy up partytent besteld 3mx4.5m. Snelle levering.
Bleek incompleet te zijn, weekend niet bereikbaar, dus email gestuurd. Na 48 maar zelf gebeld na nog geen reactie. Iemand persoonlijk gesproken en ik zou terug gebeld of gemaild worden dezelfde dag, nooit gebeurd. Tot zover waardeloze service.

Beste Natascha,
Door een misverstand is er inderdaad later contact geweest dan afgesproken. Inmiddels hebben we samen een passende oplossing gevonden en een prettig gesprek gehad.
We wensen...
Beste Natascha,
We wensen je veel plezier van de tent!

Anja Jong

Goede website en snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring

We hebben een doek besteld , de eerst was toch niet goed wat de grootte betreft dus terug gestuurd en een maatje kleiner besteld. Wel jammer dat retourneren op eigen kosten was ondanks we een andere... We hebben een doek besteld , de eerst was toch niet goed wat de grootte betreft dus terug gestuurd en een maatje kleiner besteld. Wel jammer dat retourneren op eigen kosten was ondanks we een andere bij hun bestelde. Gaat niet om 2 euro maar om bijna 8 euro. Volgende keer bij Bol.com bestellen

Beste Anja,
Het klopt inderdaad dat wij, net als meerdere bedrijven, retour kosten rekenen hiervoor.
Dit staat ook vermeld in onze voorwaarden.
Hopelijk heb je uiteindelijk een doek...
Beste Anja,
Dit staat ook vermeld in onze voorwaarden.
Hopelijk heb je uiteindelijk een doek gevonden wat de juiste afmeting heeft.

Redelijk

Beschrijf hier uw ervaring

slecht we hebben ons doek nog niet ontvangen. kast en muur spel tussen buitenkado en dhl

Goedemiddag,
Wat jammer dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen.
Goedemiddag,
Wat jammer dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen.
Wij krijgen meerdere meldingen van klanten die niets hebben ontvangen. Wij hebben alle pakketten op tijd verzonden en DHL heeft een enorme achterstand. Mocht je nog steeds niets ontvangen hebben zou ik je willen vragen om contact met ons op te nemen. We zullen dan samen met je kijken naar een oplossing,

gunther sergant

Zeer goed product

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering en product kleur taupe is meer zandkleur