Heel tevreden! Strakke planning en professionele uitvoering van het maken van onze betonnen vloer!
Haro Bouwservice
We hebben een regelmatige zakelijke samenwerking met Bull Woonbeton en dit verloopt altijd uiterst profesioneel. Korte lijnen, profesionele opstelling en prettige mensen in de omgang, kortom een...We hebben een regelmatige zakelijke samenwerking met Bull Woonbeton en dit verloopt altijd uiterst profesioneel. Korte lijnen, profesionele opstelling en prettige mensen in de omgang, kortom een echte aanrader.
Sabrina
Ontzettend fijn bedrijf. Open en goede communicatie. Betrokken bij de klant
JBM
Goed geregeld!!
Pul Vloerbewerking B.V.
Vakkundig bedrijf die uitblinkt in woonbeton!
Duits Bouwmaterialen B.V.
Samenwerking bij verschillende projecten
Vink beton bv
No nonsens, afspraak is afspraak. Altijd goed om aan hun te mogen leveren. Goede communicatie
Frans
Ontzettend blij met onze unieke woonbetonvloer. Goed advies gehad over de kleur helemaal naar onze verwachting, mooie kwaliteit.
Dublo B.V.
Top!
S. Habermehl
Enorm fijne ervaring door een enthousiast team! Vanaf het begin tot het afgeleverde eindresultaat een fijne communicatie gehad.