V kessel
Super snelle levering als je de verkeerde heb besteld helpen ze je gelijk met een oplossing ik zou zeggen bestel!!!
- Product of service:
- Ghost holster
Prima winkel
Ik probeer ze al een tijdje te contacteren om mijn bestelling te annuleren door te bellen, email en sms en op geen enkele manier reageren ze.
Slecht 1ste keer bestellen
We waren hier via een social deal actie Zeer geslaagd zeer kundige uitleg gehad van bas wat ern vriendelijke man Voor herhaling vatbaar
Geweldig top bedrijf met eel veel kennis
Ik betald voor gun airstof darna mail gekerijgen dat moet ik Nabf hebt . Ik ben 45 jaar oud en heeft ervaring met airstofgun in onze laand Maar waarom voor betalen ik vind niks over NABV .
geweldig mooi bedrijf, klantvriendelijk en goede kennis over de Airsoft
Replica besteld van top kwaliteit!
Na 8 maanden wachten voor een upgrade/repair service. Kreeg ik mijn replica niet werkend terug. 182,94 euro voor niets.
Hi there, I have received my order #209034, thank you. But item (Falke LE Reflexvisier) looks like demo, full of dust and fingerprints even on glass. Battery was already installed into the unit so no idea how old it is. Regards, Valdas
Erg goed , altijd leuk om binnen te komen als vaste klant.
Echt top en uitstekende service
SPAM Snelle levering
Uiterst snelle levering! Helaas voldoet het demper/tracer niet aan de eisen, waardoor ik nu niet meer dan een peperdure presse-papier heb..
Bunker501.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bunker501.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima winkel
Slecht 1ste keer bestellen
Geweldig top bedrijf met eel veel kennis
geweldig mooi bedrijf, klantvriendelijk en goede kennis over de Airsoft
Replica besteld van top kwaliteit!
Erg goed , altijd leuk om binnen te komen als vaste klant.
Echt top en uitstekende service
SPAM Snelle levering