Ivonne M
- Verbeterpunten of tips
- nee
- Sterke punten
- Er werd contact met me opgenomen om te checken wat precies de bedoeling was, super klantvriendelijk
- Product of service:
- ledstrip met soldeerservice
alert op een fout die ik gemaakt had bij het bestellen
Het team voert een manuele controle op de technische compatibiliteit van de onderdelen op je order. Dat voelt wel heel erg servicegericht. Verder ook het gratis toevoegen van accessoires zoals eindkapjes voor strips. Goede ervaring.
Correcte levering van 1.5m ledstrip met voeding
Heel netjes op tijd bezorgd en snel verzonden zeer tevreden ook de prijs is goed dus zeker een 10 ofwel 5 sterren
Super firma
competente verwerking en snelle verwerking
Fijne Dimmers en snel geleverd
Prima service. Kan niet beter
super goede service
produit conforme à ma demande
Snel en goed geleverd
Goed, gewoon besteld en gekregen.
keurig geholpen, snel terug gereageerd met duidelijk informatie en goed meedenkend, en ze hebben kennis over de producten die ze verkopen.
BuyLEDStrip.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BuyLEDStrip.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima service. Kan niet beter
super goede service
produit conforme à ma demande
Snel en goed geleverd
Goed, gewoon besteld en gekregen.
BuyLEDStrip.com heeft de volgende resultaten bereikt: