Snelle levering met een zeer goede prijs en kwaliteit van de producten

Goede producten, goede service!

Service is echt goed

Stijn

Mijn ervaring met BuyLEDStrips is gewoonweg, super. Een klantenservice als deze vind je zelden. Bij problemen en vragen heb ik een mail gestuurd, hier kreeg ik binnen een dag een heel... Mijn ervaring met BuyLEDStrips is gewoonweg, super. Een klantenservice als deze vind je zelden. Bij problemen en vragen heb ik een mail gestuurd, hier kreeg ik binnen een dag een heel gedetailleerde reactie op terug. Ook na de aankoop van mijn product had ik een vraag over het monteren ervan, Zij gaven mij hier een hele goede uitleg over.
Conclusie : De klanten service van dit bedrijf is puur gericht op de klant i.p.v. het bedrijf en kans op eventuele winst.

Klanten service is super !
Bij problemen kunt u een mail sturen, hier krijgt u binnen een dag reactie op; heel gedetailleerd en zeer behulpzaam.

Levertijd :
Zoals belooft,...
Klanten service is super !

Levertijd :
Zoals belooft, was mijn product binnen 1 dag in huis.

Soldeerservice :
De maat van de LED-strip waar ik om vroeg was precies zoals het moet.

Soldeerservice waterdichte LED-strips :
Soldeerservice waterdichte LED-strips :
Op de site kon ik in eerste instantie niet vinden hoe ik de soldeerservice kon gebruiken. Na het uiteindelijk toch gevonden te hebben werd er vermeld dat dit niet kon voor waterdichte LED-strips.
Na aanlijding daarvan heb ik een mail gestuurd en voor advies gevraagt. Het bleek toch mogelijk te zijn om waterdichte LED-strips op maat te laten maken.
Conclusie : Het zou fijn zijn als er vermeld word hoe je waterdichte LED-strips op maat kan laten maken.

Sigtermans

Duidelijke website en vlotte afhandeling van bestellingen. Prima!

Info over de 2400K LED's is wat verstopt op de website. Het gaat om de z.g. 'extra-warm-wit' LED's

Laser Graveer Service

Prima. Ook de aftersales!

Eventueel toch een telefoonnummer vermelden. Geeft iets meer goed gevoel erbij.

Extreem tevreden over de klantenservice, producten en levertijd.

Vragen worden binnen enkele uren beantwoord. De website is overzichtelijk, makkelijk in gebruik en heeft een riante aanbod. In het verleden heb ik bij andere webshops besteld maar qua prijs,... Vragen worden binnen enkele uren beantwoord. De website is overzichtelijk, makkelijk in gebruik en heeft een riante aanbod. In het verleden heb ik bij andere webshops besteld maar qua prijs, kwaliteit en levertijd is buyledstrip.com toch de beste. Absoluut aan te raden!

eefje

Geen enkele vraag is teveel voor een leek als ik! Dus heel klantvriendelijk!
Perfecte service nadien!
Erg tevreden van dit bedrijf! Bedankt!

Guy

Uitstekende service, persoonlijke benadering en bijzonder hulpvaardig bij service after sales

Persoonlijke benadering en snelle service - ik kon niet thuis zijn op moment van de levering, maar werd nadien bijzonder goed bediend

Een aantal leveranciers leveren bij de buren indien de klant niet thuis blijkt te zijn. Je kan evt ook een "adres bij afwezigheid" opgeven. Dat is een gemakkelijke oplossing voor iedereen. Jullie... Een aantal leveranciers leveren bij de buren indien de klant niet thuis blijkt te zijn. Je kan evt ook een "adres bij afwezigheid" opgeven. Dat is een gemakkelijke oplossing voor iedereen. Jullie leverancier doet dit niet, en levert bovendien enkel tijdens office hours. Dat is wel eens minder handig voor de werkende mens..

D.W.Hartmann

Goede service en snel reactie gehad op vragen, alles duidelijk uitgelegt en handige tips voor installatie.

dirk

Produkt funktioniert, leider ist im Betrieb der Lampen der DVB-T Empfang stark gestört