A. Westervoort

LED balken inclusief voeding besteld

Meedenken bij bestelling en ongevraagd alternatief aanbieden.

Snelle en nette levering

m.j. de zwart

Na de bestelling krijg je netjes bericht dat de bestelling is ontvangen, en als er iets mis gaat met de betaling krijg je hulp aangeboden, dus goed geregeld allemaal.

Ray

Prima, van de vele led strips ed websites sprak deze mij het beste aan. Goede prijs en duidelijk. De handleidingen voor installatie en soorten voeding die men nodig heeft, wordt goed uitgelegd.

Duidelijk en helder.
Nette prijs/ kwaliteitverhouding

Erik

Prima service. Bestelling was al de volgende dag binnen. En een benodigd extra onderdeel is gratis nagestuurd.

Zeer snelle levering en prima service achteraf.

Het benodigde einddopje staat niet op de site. Anders had ik deze ook direct besteld.

J Meijer

Ik heb een ledstrip van 1mtr besteld,er stond bij met connector voor adapter,maar deze zat er niet bij,mail verzonden hier over ,binnen 20 minuten bericht,deze moest apart besteld worden,stond niet... Ik heb een ledstrip van 1mtr besteld,er stond bij met connector voor adapter,maar deze zat er niet bij,mail verzonden hier over ,binnen 20 minuten bericht,deze moest apart besteld worden,stond niet op de site,weer mail verzonden met de vraag hoe nu,binnen 10 minuten bericht,dat ze er een kosteloos zouden op sturen .Dus ik ben zeer tevreden ,Vr Gr J Meijer

De Snelheid van levering en snelle reactie per mail binnen een uur

m.j. de zwart

Netjes verpakt ziet er goed uit.

Goede en snellen afhandeling

Zie bij sterke/verbeterpunten.

de mail reacties waren echt super snel, ik had bepaalde moeilijke vraag want ik wou op een ander manier aansluiten dan de normale manier. dus heb ik even gemaild, en heel snel kreeg ik antwoord, en... de mail reacties waren echt super snel, ik had bepaalde moeilijke vraag want ik wou op een ander manier aansluiten dan de normale manier. dus heb ik even gemaild, en heel snel kreeg ik antwoord, en kon ik dus op en neer emailen met hun.

de snelheid levering heb ik op matig gezet, omdat ik 2 weken moest wachten om dat 1e week was blijkbaar vakantie voor hun, terwijl op internet staat morgen in huis... misschien dat ook even... de snelheid levering heb ik op matig gezet, omdat ik 2 weken moest wachten om dat 1e week was blijkbaar vakantie voor hun, terwijl op internet staat morgen in huis... misschien dat ook even vermelden op de site. of bij winkelwagen.
en na 1 week was blijkbaar de voorraad die ik had besteld te kort. dus moest ik weer 1 week wachten, wat voor mij erg vervelend was want ik zit hier in de verbouwing en de ledstrip moest al zijn gemonteerd voordat er kan worden gestuct. maar alles is toch goed gekomen.