handdraaiorgel.nl

Fijn en behulpzaam bedrijf, ook al een defect gehad en zonder problemen verholpen. Ze doen al het mogelijke en dat heb ik al mogen ervaren.. Pluim

Contact houden, en snelle service nakomen wat beloofd is.

Ronald

Goede service,advies en snelle correcte levering!

naast standaard webshop ook meedenken met de klant en advies geven zonder dat ik daar om gevraagd had.

Wonder-view

Goede uitleg op de site plus de live Chat waren bepalend voor mijn keuze voor BuyLEDStrip. Snelle levering, prima producten.

Live Chat is erg handig. Soms wil je toch even iemand spreken en laten bevestigen dat je de juiste keuze maakt. Goede uitleg op de site. Soldeerservice is ook belangrijk.

Misschien een goedkopere manier van vervoer. Hoeft het DHL te zijn?

Oosterling

Top in 1 woord,snelle service toen ik een e mail stuurde ivm t volgen van ons pakket! We hadden led balk lampjes besteld,keurig verpakt en netjes geleverd! Zal zeker deze site doorgeven aan vrienden... Top in 1 woord,snelle service toen ik een e mail stuurde ivm t volgen van ons pakket! We hadden led balk lampjes besteld,keurig verpakt en netjes geleverd! Zal zeker deze site doorgeven aan vrienden die aan t klussen zijn. Top en nogmaals bedankt Fam. Oosterling.

Service vind ik heel goed,en de bevestiging qua mail is ook fantastisch. Verlichting ziet er goed uit en denk ook dat t heel mooi zal staan.

Misschien kleine led spotjes in de verkoop?

Admenz

Prima assortiment

Had problemen met chrome, met ie werkte de site prima

Michel Schreurs

Zeer goede ervaring, prima communicatie, verzending en product.

Goed product, snel geleverd.

Robin

Groot assortiment, goed geprijsd en snel geleverd!!

Veel en bruikbare informatie en beeldmateriaal

Ga zo door!

Bead it

Duidelijke site en snelle levering.Attente medewerker stuurde ook een mail met het advies om een zwaardere dimmer te kopen anders werkte het niet goed in combinatie met wattage.

snelheid
service

Ma

Service parfait, commande recue dans les temps..!

simple
rapide
efficace

N/A

R.I van der Veen

Snelle levering van mijn ledstrip. Mede door de soldeerservice direct gebruiksklaar. Perfect product!!

Snelle levering en goede service

Misschien langere 220 kabels beschikbaar stellen