Peter

Snelle levering. Prima kwaliteit, goede prijs.

Levering en kwaliteit.

Niet alles op voorraad.

Jeroen Van Dorrestein

Snelle en nette levering en zeer goede kwaliteit!

Goede kwaliteit

Rien Spoor

Prima. Resultaat en tevreden klant tellen. Goede prijs/kwaliteit.
Prima. Resultaat en tevreden klant tellen. Goede prijs/kwaliteit.
In mijn geval werde de bestelde ledstrip wat ik eigenlijk zelf zou doen ingekort en gekit. Verder bleek de adapter die ik bestelde niet leverbaar en werd ter compensatie zonder meerkosten een zwaardere geleverd. Chapeau!! Erg tevreden.

Bereid om net wat meer te doen, prima prijs/kwaliteit, klant(vriendelijk), netjes afgewerkt en verpakt. Hart voor de zaak.

Gewoon doorgaan zo.

Sombroek

Denken goed mee, snelle reactie

Duidelijk

Aalders

Afgelopen donderdag ochtend besteld nu zaterdagavond en niets ontvangen of gehoord , gemaild en al 0 antwoord bellen kan niet. Order gelijk betaald beetje jammer . Ik hoop dat ik mijn spullen of... Afgelopen donderdag ochtend besteld nu zaterdagavond en niets ontvangen of gehoord , gemaild en al 0 antwoord bellen kan niet. Order gelijk betaald beetje jammer . Ik hoop dat ik mijn spullen of order uberhoudt nog krijg.

Kan ik niet ontdekken

Eerder reageren op mail en nakomen wat je aanprijst.

Ellen k

Erg snelle levering. Volgende dag via de post binnen. Precies gekregen wat ik had besteld.

Snelle levering. Duidelijke omschrijving producten

Nvt

Rein Klunder

Alleen maar goede ervaringen. Supersnelle leveringen en het product is precies zoals omschreven. Voor Goldwingrijders een pracht product om extra verlichting te creëren in lichtstrips.

Alles heel overzichtelijk en geen verrassingen achteraf.

Moris

Goede website

Goede website

K.K. Rijsdijk

Goede ervaring

Overzichtelijke site

Aangeven als product niet op voorraad is.

Peter De Clercq

Heel goede service !! Heel vriendelijk mensen en heel bereidwillig om extra service te geven , als je bv weet Hoelang jou ledstrips en de kabeltjes moeten zijn worden die zelfs voor jou geplaatst... Heel goede service !! Heel vriendelijk mensen en heel bereidwillig om extra service te geven , als je bv weet Hoelang jou ledstrips en de kabeltjes moeten zijn worden die zelfs voor jou geplaatst .
Ook indien je een vraag heb , snel en professioneel antwoord .
Ik wou een rbg bestellen maar kreeg mailtje waarvoor ik het wou gebruiken , beter een vaste waterdicht rode led zou gebruiken.
Een dikke aanrader !!!!!!????

Service en vriendelijkheid , goede info per email !