Taf

Snelle levering, goede kwaliteit

stef stigter

Snelle en goede levering. .

Duidelijke uitleg over de producten.

Peter

Zeer snelle service en mooi materiaal 👌🏻👍🏻

Zeer snelle levering

Diane

Goede en duidelijke informatie bij de bestelling! We hebben gevraagd om de strip te solderen en dat was precies uitgevoerd zoals aangegeven. Fijn dat scheelt ons weer een hoop gedoe, we konden zo... Goede en duidelijke informatie bij de bestelling! We hebben gevraagd om de strip te solderen en dat was precies uitgevoerd zoals aangegeven. Fijn dat scheelt ons weer een hoop gedoe, we konden zo aan de slag.
Verpakking was goed aandacht aan besteed. Wat mij betreft hou ik dit adres even paraat.

Verpakking en soldeerservice.

Geen.

Jordy

Ledstrip en omvormer 24v DC aangekocht deze is zeer snel geleverd en compleet naar wens

Bart

Vlotte levering en correct product. Site kan nog iets overzichtelijker. Algemeen erg tevreden.

De site werkt fijn met bestellingen, volgende keer wel even bij zetten dat soldeerbout nodig is bij desbetreffende producten. Bedankt!

Goed verpakt

Track and tracé systeem

Goed. Bestelling was per ongeluk op verzonden gezet terwijl er iets in backorder stond.
Dit is na wat mailverkeer uitstekend uitgelegd en opgelost.
Top service!

Duidelijke info via email

Robert van dijk

Graag vermelden bij het kopen dat soldeerbout nodig is. De producten zijn aan te raden, al hoe wel ik er achter kwam dat ik moest gaan solderen is het product geslaagd met installatie.
Graag vermelden bij het kopen dat soldeerbout nodig is.
Groetjes Robert

Vermelding van benodigde producten

Top bedrijf! Snelle leveringen en scherp geprijsd!