Ik was op zoek naar een gedenkdoos. Ik ben helemaal niet thuis in baby spulletjes dus ik had bij ons in de binnenstad al gevraagd maar niks gevonden. Na even googlen kwam ik By Bineke tegen en heb...Ik was op zoek naar een gedenkdoos. Ik ben helemaal niet thuis in baby spulletjes dus ik had bij ons in de binnenstad al gevraagd maar niks gevonden. Na even googlen kwam ik By Bineke tegen en heb ik een berichtje gestuurd of dat er misschien iets met een hondje op een doosje kon. Deze staat ook op het geboortekaartje, na een foto gedeeld te hebben van het kaartje bleek het hele kaartje op de doos te kunnen. Dat is echt geweldig! Super persoonlijk cadeau en echt mooi van kwaliteit. Snel binnen en het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Super blij! Wordt echt een top cadeau!
Rolinda
Ik had er al eerder tassen gekocht en de doos voor haarspullen dus toen ik de medaille zag voor het afzwemmen was ik meteen enthousiast. Wel probleempje want we zouden het de maandag voor de bewuste...Ik had er al eerder tassen gekocht en de doos voor haarspullen dus toen ik de medaille zag voor het afzwemmen was ik meteen enthousiast. Wel probleempje want we zouden het de maandag voor de bewuste zaterdag horen. Even contact via de app en zou goed komen. Scheelde mij stress met ook nog een operatie in verschiet. Medaille ruim op tijd in huis!
Kim
(Bewerkt)
Tweemaal een hele leuke gedenkdoos met geboortekaartopdruk naar tevredenheid besteld. Derde maal helaas kleur niet goed overgekomen. Aanvankelijk niet in contact kunnen komen via WA/mail, maar dit...Tweemaal een hele leuke gedenkdoos met geboortekaartopdruk naar tevredenheid besteld. Derde maal helaas kleur niet goed overgekomen. Aanvankelijk niet in contact kunnen komen via WA/mail, maar dit bleek een ongelukkige samenloop van omstandigheden. Daarna goede oplossing geboden door mogelijkheid de doos opnieuw te drukken.
Lonneke
Super goede ervaring
Fabienne
Fijne duidelijke website, altijd bereikbaar voor hulp. Veel actie op instagram. Fijne producten, mooi verpakt en met duidelijkheid verzonden.
S
We hebben een prachtige tas ontvangen voor onze dochter. Helaas blijkt de tas veels te klein (terwijl op de website aangegeven staat welke maat geschikt is voor welke klas/ leeftijd). We hebben...We hebben een prachtige tas ontvangen voor onze dochter. Helaas blijkt de tas veels te klein (terwijl op de website aangegeven staat welke maat geschikt is voor welke klas/ leeftijd). We hebben inmiddels 2 keer contact proberen op te nemen maar helaas krijgen we geen enkele reactie terug.. En de eerste mail is inmiddels al meer dan een maand terug..
Mirjam de Graaf
Korte lijnen in contact Prachtig resultaat (herinneringskistje) Snelle levering
Meyke
Voor mij en mijn broer een herinneringsdoos besteld bij ByBineke na het overlijden van onze moeder. Bineke neemt de tijd voor je om mee te denken in het ontwerp. Persoonlijk contact en een snelle...Voor mij en mijn broer een herinneringsdoos besteld bij ByBineke na het overlijden van onze moeder. Bineke neemt de tijd voor je om mee te denken in het ontwerp. Persoonlijk contact en een snelle service. Ik ben heel goed geholpen en ook heel blij met het resultaat!
Ilja Samsen - vos
Perfect!
Céline
Bineke heeft geholpen met het maken van een herinneringsbox voor ons overleden nichtje. Bineke was erg behulpzaam en we mochten het pakketje al snel ontvangen. Of het nou avond is of niet, Bineke...Bineke heeft geholpen met het maken van een herinneringsbox voor ons overleden nichtje. Bineke was erg behulpzaam en we mochten het pakketje al snel ontvangen. Of het nou avond is of niet, Bineke reageert en helpt! Dit wordt gewaardeerd. We hebben een prachtige herinneringsbox kunnen geven aan onze familie. Ook hun waardering is groot en niet in woorden uit te drukken.