9.2 /10

checkbox98% beveelt G.M.'t Lam aan!

Kevin Schroeven

Beste, ik ben tevreden over jullie communicatie en dienstverlening

sorry, geen verbeterpunten
duidelijke communicatie
Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.
gebogen glasraam haardvuur

Bart

eenvoudige website

ik had één stuk kachelkoord besteld van 3 meter en kreeg 2 stukken, één van 1 en één van 2 meter. dit was me niet gemeld en is eigenlijk niet correct. Ik heb de kachelkoord ingebouwd, gebruikt maar is natuurlijk minder ideaal als één stuk koord. ==> daarover ook graag correcte communicatie
eenvoudige communicatie per email bij vragen

Prive P,S Holkema

Tot op heden werkt het product goed

De verscheidenheid aan onderdelen

Gerrit Bouw

Zeer goed

De website oogt nogal ouderwets maar is zeker wel functioneel.
Komt afspraken na.

E.Bruin

Geweldig

Het gemak van bestellen en het product was op voorraad en tegen een scherpe prijs,en super snel verzonden.
Op merknaam

Gerrit van Dam

Wat ik besteld had voor de Barbas openhaard had dit bedrijf nog in de zaak liggen, het bedrijf was gesloten maar even aanbellen en de eigenaar kwam naar beneden. Top bedrijf waar de klant nog centraal staat. Fijn dat deze er zijn. Nogmaals hartelijk dank.

Onderdeel Barbas openhaard
Doen wat ze zeggen en snel reageren
Nee,gewoon zo doorgaan

I. van Munster

Goede communicatie bij navraag over een ontbrekend gedeelte van mijn houtkachel.

Veel gedetailleerde aandacht

Remplaat Barbas

Aimm

Positief - sneller dan gedacht geleverd

Snelheid - toelichting product en tips
ik zocht op typenummer thermokoppel in Google - op uw website voor een Barbas toestel , maar blijkbaar ook voor een Belfires toestel - op die naam zou ik het niet gevonden hebben (denk ik)
Thermokoppel Barbas (belfires ) met waakvlam

zeer goed

waren onderdeel vergeten geen enkel probleem werd tegelijk opgelost
heb niet gezocht kon zo vinden wat ik nodig had
vuurstenen band

G.M.'t Lam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

G.M.'t Lam heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 19 januari 2017

G.M.'t Lam

C 't Lam Dealer van diverse toonaangevende kachelfabrikanten en leverancier van Isoduct schoorsteenkanalen, dunwandige- en dikwandige- kachelpijpen

Bazeldijk 19

Tot op heden werkt het product goed

De verscheidenheid aan onderdelen

Gerrit Bouw

Zeer goed

De website oogt nogal ouderwets maar is zeker wel functioneel.
Komt afspraken na.

E.Bruin