9.2 /10

checkbox99% beveelt G.M.'t Lam aan!

Peter de Waard

Onderdelen voor mijn gaskachel gekocht.

Op mijn vraag over de onderdelen kreeg ik goed advies via mail en werd later ook door hen gebeld met een vraag over een door mij besteld onderdeel, daar was ik blij mee omdat ik anders het verkeerde product besteld zou hebben.
Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.
Waakvlam propaan

Habets

Communicatie
Geen idee
Onderdeel haard

Marleen

Vijf sterren

Nvt
Zeer duidelijke productomschrijvingen op de website en snelle levering.
Onderdelen houtkachel Barbas

Van Hees

SterSterSterHalve sterLege ster

Duidelijke communicatie, schappelijke prijzen
Nvt
Tijd tussen bevestiging en levering mocht wat korter, maar was niet kritisch.

Rob Hagg

Snelle reactie en levering

Denken mee met de vraag die je stelde. Uitstekend bedrijf.
Geen.

Bart Lefevre

Eerste ervaring met bedrijf en super verlopen.

Snelle reactie en levering.
Aansluitmond Barbas

duidelijke communicatie

Bart

eenvoudige website

eenvoudige communicatie per email bij vragen
ik had één stuk kachelkoord besteld van 3 meter en kreeg 2 stukken, één van 1 en één van 2 meter. dit was me niet gemeld en is eigenlijk niet correct. Ik heb de kachelkoord ingebouwd, gebruikt maar is natuurlijk minder ideaal als één stuk koord. ==> daarover ook graag correcte communicatie

Prive P,S Holkema

Tot op heden werkt het product goed

De verscheidenheid aan onderdelen

Gerrit Bouw

Zeer goed

Komt afspraken na.
De website oogt nogal ouderwets maar is zeker wel functioneel.

E.Bruin

Geweldig

Op merknaam
Het gemak van bestellen en het product was op voorraad en tegen een scherpe prijs,en super snel verzonden.

Gerrit van Dam

Wat ik besteld had voor de Barbas openhaard had dit bedrijf nog in de zaak liggen, het bedrijf was gesloten maar even aanbellen en de eigenaar kwam naar beneden. Top bedrijf waar de klant nog centraal staat. Fijn dat deze er zijn. Nogmaals hartelijk dank.

Nee,gewoon zo doorgaan
Doen wat ze zeggen en snel reageren
Onderdeel Barbas openhaard

I. van Munster

Goede communicatie bij navraag over een ontbrekend gedeelte van mijn houtkachel.

Veel gedetailleerde aandacht
Schuifknop voor houtkachel

G.M.'t Lam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

G.M.'t Lam heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 19 januari 2017

G.M.'t Lam

C 't Lam Dealer van diverse toonaangevende kachelfabrikanten en leverancier van Isoduct schoorsteenkanalen, dunwandige- en dikwandige- kachelpijpen

Bazeldijk 19

4231ZB Meerkerk

Peter de Waard

Onderdelen voor mijn gaskachel gekocht.

Waakvlam propaan

Habets

Communicatie
Geen idee
Onderdeel haard

Marleen

Vijf sterren

Nvt
Zeer duidelijke productomschrijvingen op de website en snelle levering.
Onderdelen houtkachel Barbas

Van Hees

SterSterSterHalve sterLege ster

Duidelijke communicatie, schappelijke prijzen
Nvt
Tijd tussen bevestiging en levering mocht wat korter, maar was niet kritisch.

Rob Hagg

Snelle reactie en levering

Denken mee met de vraag die je stelde. Uitstekend bedrijf.
Geen.

Bart Lefevre

Eerste ervaring met bedrijf en super verlopen.

Snelle reactie en levering.
Aansluitmond Barbas

De verscheidenheid aan onderdelen

Gerrit Bouw

Zeer goed

Komt afspraken na.
De website oogt nogal ouderwets maar is zeker wel functioneel.

E.Bruin

Geweldig