Dominique

Super

zeer snelle service

Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.

nee

Liesbeth

Niet

Olaf de Langen

Positief

Ik had een vraag gesteld over het bestelde product over de aansluiting, hier kreeg ik snel antwoord op.

Ga zo door.

Artikel code

Hendriekje

Super

Goede communicatie, mogelijkheid tot samenvoegen van 2 orders!

Weet niet.
Aftersales trouwens geen ervaring mee maar moest ingevuld worden...beetje raar

Yvonne Roos

Goed contact, en goed op de hoogte gehouden m.b.t. de levering

Scherpe prijzen!

Onderdelen Dimplex haard

Wijnand Ubbink

Goede communicatie

Goede communicatie voortgang

Niet van toepassing

Verept

Zeer positief

Makkelijk te vinden wat je zoekt

Geen probleem gehad

Kolijn

Uitgebreid assortiment met duidelijke informatie

Kachelpijp isolatie