schaeffer

Was super voor elkaar

netjes ingepakt

Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.

wap 9000

schaeffer

Bestelling gedaan maar nog niets ontvangen

weet ik nog niet

onddelen wap

Hartelijk dank voor uw review.
Maar jammer dat u ons afrekent op snelheid levering en verloop van de order.
Hartelijk dank voor uw review.
Maar jammer dat u ons afrekent op snelheid levering en verloop van de order.
In de media is er aandacht aan besteed dat de vervoerders op dit moment het aanbod niet aan kunnen, daar kunnen wij ook niets aan veranderen. Normaal zijn wij zeer te spreken over PostNL maar ze hebben op dit moment 50% meer aanbod als normaal, zie dat maar eens even gauw op te vangen. U kunt zelf het pakje volgen en daar ziet u dat PostNL op dit moment ook nog geen aflever datum heeft.
Als u eind van de week nog niets hebt ontvangen meld het ons dan s.v.p.

Theo van Deuzen

Betrouwbaar

wij zitten er weer warmpjes bij

zo doorgaan

onderdeel Barbaskachel

Hartelijk dank voor uw review.
U meld dat de snelheid van levering minder goed is maar bij het door u bestelde artikel staat vermeld voordat u besteld dat dit geen voorraad artikel is en de levertijd naar verwachting 1 tot 2 weken kan duren. U besteld op 24-11 en u krijgt geleverd op 2 december dus ruim binnen de twee weken, het lijkt ons dus niet terecht dat de levering niet snel genoeg is.

Dirk Arnouts

Bedrijf zal wel in orde zijn maar levering is nog niet gebeurd. Volgens Track en Trace staat deze nog altijd vast bij PostNL

Goede site met alles duidelijk.

Merknaam kachel

Reactie G.M.'t Lam:

Jammer dat u onze service hoofdzakelijk beoordeelt op de snelheid van bezorgen door de vervoerder. Helaas hebben wij daar ook geen grip op en er is in de media voor gewaarschuwd dat de decembermaand... Jammer dat u onze service hoofdzakelijk beoordeelt op de snelheid van bezorgen door de vervoerder. Helaas hebben wij daar ook geen grip op en er is in de media voor gewaarschuwd dat de decembermaand de bezorging mogelijk langer zal duren wegens de grote drukte.
U bent ook matig tevreden over de info verloop, after sales en reactiesnelheid.
Maar veel sneller kan het niet, de bestelling is geplaatst op 30-11 om 19.30 de volgende dag ingepakt en gemeld bij PostNL welke het op 2 december verwerkt heeft. Helaas dus kennelijk op 8 december nog niet afgeleverd.

P v Nuys

Uitstekend

Goede adviezen en service

Kachelonderdelen

Particulier

Super goede communicatie.

Communicatie

Het merk van onze haard ?

M.Goossens

Uiterst vriendelijk aan de telefoon en behulpzaam

Meedenken met de klant

Merk van openhaard

swen

snelle levering

onderdelen barbas

Rob

Snel en correct geleverd.

Duidelijke website

Lastig te zoeken op type

Type haard

Roenhorrst

Zeer tevreden over de service, perfect

Weet veel van het bestelde artikel, goed bereikbaar, klantgericht denken en werken.

Adapter Barbas