Van den Berg

Positief

Snelle levering, goede website

Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.

Barbas onderdelen

Ernst Knaapen

Goed en snel technisch advies

Op de site is de technische info goed en makkelijk te vinden

Onderdelen Barbas

BM

Super

Service ad telefoon

Barbas

verberne agro

Goed verlopen , op tijd bericht over de levering . top

goede berichten via mail .

barbas kachel

Reactie G.M.'t Lam:

Hartelijk dank voor uw reactie.
We begrijpen uw beoordeling niet helemaal want we hebben u naar vermogen op de hoogte gehouden van uw bestelde onderdeel.
Binnen een dag gemeld dat het...
Hartelijk dank voor uw reactie.
Binnen een dag gemeld dat het onderdeel (zoals vermeld in de webwinkel) met 1 tot 2 weken leverbaar zou zijn. We kregen van de fabriek echter na twee dagen bericht dat het onderdeel gemaakt moest worden en dat levering in week 46 verwacht werd en hebben dat u ook gemeld.
In week 46 is het onderdeel bij ons ontvangen en aan u doorgeleverd.
We hebben ons best gedaan maar zijn ook afhankelijk van derden.

Platteeuw

Sleutel Barbas

Reactie G.M.'t Lam:

Hartelijk dank voor de beoordeling.
Hartelijk dank voor de beoordeling.
U geeft aan dat de informatie in onze webwinkel niet zo best is, zou u aan kunnen geven wat u mist of waarom u het niet duidelijk vind, dan proberen we daar verbetering in aan te brengen.
Bij voorbaat dank

Verrue d

Goede en snelle levering

product op voorraad. Snelle reactie op informulier.
Correcte en snelle levering.

Website is verouderd en onoverzichtelijk

transformator voor Barbas

Hartelijk dank voor uw feedback
U geeft aan dat de informatie op de webwinkel matig is.
Hartelijk dank voor uw feedback
U geeft aan dat de informatie op de webwinkel matig is.
Let wel dit is geen website als verwacht in deze naam "website" waar de bedrijven zich presenteren maar wij hebben uitsluitend een "webwinkel" waar bijna uitsluitend onderdelen in staan met zo veel mogelijk informatie.
En wij durven te stellen dat er niet één webwinkel is waar zoveel informatie op staat over bepaalde merken kachel onderdelen.
Als u dat anders ervaart zouden we graag horen wat u wel verwacht.
Vriendelijke groet
C.'t Lam

De Boeck

aanbod

Foto's op de site zijn niet veilig

barbas

Dank voor uw feedback.
Dank voor uw feedback.
U geeft aan dat bestelgemak niet echt gemakkelijk is, wij zouden het zeer op prijs stellen als u aan wilt geven hoe u denkt dat het beter kan want over het algemeen vindt men dat het geen problemen geeft.
Bij voor baat dank

R.j. Batenburg

Top bedrijf weten waar ze het over hebben.

snelle levering

Barbas Beaufire 65

Bernaerts

Alles correct en snel geleverd

Snelle reactie

Unilux 75

Heij

Snelle bestelling kunnen doen.

Per ongeluk 2 dezelfde artikelen besteld. 1 kon ik makkelijk annuleren. Fijn

Barbas kachel onderdelen