Jumelet

Netjes en snel

Snelheid

Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.

Artikel code

Reactie G.M.'t Lam:

Hartelijk dank voor uw reactie.
Hartelijk dank voor uw reactie.
U beoordeelt de After Sales als matig maar dat begrijpen we niet helemaal want u besteld om 13.43uur en wij sturen u een bericht dat om 15.23uur uw bestelling verzonden is met daarbij een Track&Trace. Als u die niet ontvangen hebt is deze mogelijk in uw spambox terecht gekomen. Dat is dan heel vervelend.

G.V

Prima ervaring

Duidelijke informatie over de onderdelen op de website.

Onderdelen houtkachel barbas

Rob Tongeren van

Levertijd vooraf aangegeven

Geen idee

Oude kachel op plaatjes herkend

Lourier

Glasklem

aniek

snelle verzending, goed product, duidelijk beschreven

vlamplaat

Wies Renting

Tot nu zeer tevreden. Snelle levering. Website oogt wat warrig.

Snelle levering. Alles volgens afspraak.

website oogt warrig. Ik snap dat je gelijk allemaal wil laten zien wat je kunt leveren.

Thermokoppel Barbas gaskachel

Roel van Zon

Goed advies, snelle levering en niet onbelangrijk meteen goed. Super?

Direct bereikbaar, goede uitleg en advied

Barbas

j.p.m. van Viegen

Uitstekende eerste ervaring

snelle levering ,service , stond inde planning voor dinsdag maar iemand ging naar mijn woonplaats en nam de onderdelen mee en leverde de zaak zaterdagavond af.

houtkachels

Pieter costongs

Goed service door uitleg en informatie

Goed perfecte bediening

Telefonisch daarna via mail

Meyers Harry

Zeer correct en perfect advies gegeven voor mijn aankoop.

Correct, betrouwbaar en zeer degelijke prijs.

Barbas