verweij

Heel goed

goeden informatie en meedenkend betreft probleem

Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.

via internet komt als beste te voor schijn

Geert van Grunsven

Prima service

goed meedenken om probleem op te lossen

werkwijze voor bestellen is niet echt duidelijk. En dat je na betalen nog op een knop moet drukken is vreemd.

eco 52 barbas

Koning

Zeer goed

Bestelde op de afgesproken dag geleverd

Remplaat

Reactie G.M.'t Lam:

Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
U vindt de informatie op de website matig maar wij durven te stellen dat er bij niet één kachel onderdelen leverancier zoveel informatie te vinden is over de modellen die wij in ons assortiment hebben als dat u bij ons vindt, maar hebt u suggesties hoe het beter kan dan zouden wij dat graag horen.

De Kerpel Christiaan

Zeer vlugge levering voor een deftige prijs ook naar Belgie

Levering de volgende dag en zeer degelijk verpakt eveneens met handleiding vuurplaat

Barbas onderdelen

Dossche

Goede service

Goede service

Glas barbas panolux 52

Michel van Gessel

Uitstekend!

Beschikbaarheid en snelle levering.

Barbas Ecamo

Jan De Rijck

Besteld via internet. Zeer vlugge levering zonder extra kosten. Heb eveneens telefonisch contact gehad en dit is zeer vlot verlopen, heel klantvriendelijk en professioneel.

Klantvriendelijkheid. Kennis van de producten. Heel correct.

De klanten geen tweemaal verzendingskosten laten betalen wanneer men twee kleine zaken besteld.

Onderdelen houtkachel Barbas

Ruud