Dirk Averhals

Zeer positief, duidelijke en toegankelijke online shop

Gebruiksgemak en snelheid van levering

Nihil

Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.

Merk en type van de houtkachel + vervangstukken

G. van Loon

Vermiculliet-plaat besteld en ontvangen

afspraak is afspraak, maar er wordt wél meegedacht

duidelijker bestelinstructies

kachelplaat vermiculliet

J,Euser

Duidelijke pagina,s

Zie boven

Barbas 200eco

Alberto

Molto positiva

Descrizione chiara e precisa dei prodotti in catalogo

Nessuno

ricambi barbas panolux

Onderdeel aanschaft via de website

Goede communicatie en snelle levering

Barbas, thermostaatblok

e.m.g. vaa steenpaal

goed advies en service

verbeter info/vergemakkelijk bestel formulier

houtkachel onderdelen

Visser

Ben zeer tevreden over dit bedrijf. Komt ook dat ik niet verwacht had dat er zo snel geleverd zou worden. Volgende dag al in huis. Was zeer verbaasd.

Product snel te vinden op site en goede en snelle levering.

Heb geen tips en verbeterpunten dus waarom een verplicht veld.
Tip, maak dit veld NIET verplicht.

Barbas kachel onderdelen

Rob

Besteld op een zaterdag, kreeg een mail dat ik op dinsdag mijn bestelling zou krijgen.
Later zag ik dat de shop een week dicht zou zijn.
Enige onduidelijkheid was er.

De juiste bestelling geleverd

Betere communicatie

Weet ik niet meer

Reactie G.M.'t Lam:

U beoordeelt de bestelling als traag geleverd maar u merkt zelf al op dat toch wel op website vermeld stond dat wij een week niet konden antwoorden dus ook het verloop van de bestelling niet konden... U beoordeelt de bestelling als traag geleverd maar u merkt zelf al op dat toch wel op website vermeld stond dat wij een week niet konden antwoorden dus ook het verloop van de bestelling niet konden melden.
Helaas is het lastig om de vermelding op de bevestiging aan te passen wanneer de webwinkel b.v. voor een week gesloten is.

Martijn

Assortiment Barbas onderdelen dat elders niet te vinden is. Goede info bij de onderdelen

Website mag mobiel vriendlijker

Barbas onderdelen

Reactie G.M.'t Lam:

Snelheid levering wordt als matig ervaren, maar er is besteld in de week waarop wij door omstandigheden gesloten waren en dit was ook duidelijk op onze website vermeld.

walter

Perfecte service