Snelle, vriendelijke respons

Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.

barbas clickson

Clarisse

Erg goef

Kennis, snelle levering, duidelijk

Remplaat

Prima geregeld

Duidelijke website, duidelijke instructie en tips bij geleverde onderdelen.

Barbas onderdelen

P v.d. Berg

Door de opzet van de mails krijg ik de indruk dat het een persoonlijke mail is en geen automatisch bericht. Dit is prettig.

Snelle reactie op de bestelling.
Ook een bericht als iets niet lukt. Dat is zeer prettig.

Barbas kachel

Prive

Snel leveren

Duidelijk

Prijs

Barbas

Wilma Muller

Tevreden over het bedrijf

Het duurde erg lang voor het bestelde kwam, maar reactie op mijn mail ging erg snel

Nadat ik besteld had las ik dat het wel 14 dgn kon duren, dat moet al eerder aangegeven worden. Uiteindelijk kreeg ik het na een maand. 2 nov. Besteld!

Japans koksmes

Reactie G.M.'t Lam:

De opmerking dat de snelheid van leveren onvoldoende is begrijpen wij niet helemaal.
Uw bestelling is op zaterdag 11-01 geplaatst, de eerst volgende lichting van de pakketpost was dan maandag 13-01 en de bezorging woensdag 15-01.
Na nogmaals lezen van uw reactie denken wij dat u ons bedrijf verwart hebt met een andere leverancier want uw zoek opdracht was "Japans koksmes" maar wij verkopen enkel kachel onderdelen.

Nathalie

Ik vond meteen wat ik (dringend) nodig had.

Snelle verzending.

Wat minder dure verzendkosten aanrekenen (bijna 11 euro richting België voor een heel licht en klein pakketje!!).

Clickson Barbas

K.suurd

Ben zeer te vreden het over bedijf

Correct afhandelen

Ga zo door op deze ingeslagen weg

Barbas inbouw haarden

Zeer goede service

snelle levering, goede hulp bij het juiste onderdeel te vinden

barbas

Supersnel