9.2 /10

checkbox98% beveelt G.M.'t Lam aan!

I. van Munster

Goede communicatie bij navraag over een ontbrekend gedeelte van mijn houtkachel.

Veel gedetailleerde aandacht
Zou u aan kunnen geven op welke woorden u gezocht hebt waarop u het gezochte artikelen NIET kon vinden dan kunnen wij dit aanpassen.
Schuifknop voor houtkachel

Alles was goed te vinden
Remplaat Barbas

Aimm

Positief - sneller dan gedacht geleverd

ik zocht op typenummer thermokoppel in Google - op uw website voor een Barbas toestel , maar blijkbaar ook voor een Belfires toestel - op die naam zou ik het niet gevonden hebben (denk ik)
Snelheid - toelichting product en tips

Kennis van zaken

G ten Brincke

Via Google gevonden, snelle levering, goed advies

Waakvlam
Goede prijs, snelle levering, telefonisch goed bereikbaar voor informatie en advies
Zoekfunctie op de website

Rik

prima service

geen idee
vrijdagnamiddag besteld, zaterdagvoormiddag geleverd
onderdeel voor houtkachel

Luc

Ervaring is uiterst positief !

Goed bezig !
Zeer vlugge actie en levering!
Remplaat

Remko

Uitstekende ervaring. Had een probleem met een belangrijk onderdeel van de kachel wat niet meer leverbaar is. Er werd goed meegedacht en er is een alternatief aangeboden wat prima past en uitstekend werkt. Blij mee!

Nvt
Meedenken in oplossingen

de Jager

Goeie service

Bericht ontvangen over de bezorging
Op merk gezocht

G.M.'t Lam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

G.M.'t Lam heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 19 januari 2017

G.M.'t Lam

C 't Lam Dealer van diverse toonaangevende kachelfabrikanten en leverancier van Isoduct schoorsteenkanalen, dunwandige- en dikwandige- kachelpijpen

Bazeldijk 19

geen idee
vrijdagnamiddag besteld, zaterdagvoormiddag geleverd
onderdeel voor houtkachel

Luc

Ervaring is uiterst positief !

Goed bezig !
Zeer vlugge actie en levering!
Remplaat

Remko