8.9 /10

checkbox95% beveelt Caasi aan!

C van der Beek

Prima bedrijf levert op tijd zoals afgesproken en een uitstekende klantenservice die snel reageerd

Marstek thuisbatterij

Antwoord Caasi

Beste C. van der Beek, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het vertrouwen in ons bedrijf. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over onze levertijd en klantenservice. Uw positieve feedback motiveert ons om dezelfde kwaliteit te blijven leveren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of iets nodig hebben, staan wij uiteraard graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Caasi

Rene

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Verkeerd product besteld. Aanmelden retour via de site geeft een foutmelding. 3 keer klantenservice gemaild, 10 dagen verstreken, geen enkele respons. Aanvulling: Na vele mails van mijn kant was er uiteindelijk contact opgenomen. Omdat het zo lang duurde heb ik de gekochte koptelefoon aan iemand anders gegeven, omdat ik geen meer had om te wachten. Dat hier staat in de review reactie dat mijn retour en terugbetaling naar tevredenheid is afgehandeld klopt dus niet. Product is nooit retour gedaan omdat er al meer dan een maand verstreken was.

koptelefoon

Antwoord Caasi

Hallo René, Bedankt voor je feedback! Jammer om te horen dat je dit zo hebt ervaren. We waren op dat moment nog druk bezig met de laatste puntjes op de i voor onze webshop en er bleek inderdaad een fout in het retourproces te zitten. Gelukkig is dat inmiddels opgelost! We zijn blij dat we contact met je hebben gehad en dat je retour en terugbetaling netjes zijn afgehandeld. Mocht je in de toekomst ergens tegenaan lopen, laat het ons vooral weten – we helpen je graag! Team Caasi

Danielle

SterSterSterLege sterLege ster

Door post nl slechte levering. Vind edn andere partners. Leveren. Niet as. Huis. Pakket wordt laat naar een postpunt gebracht

Smartwatch via bol

Hew

Customer support helps (a lot) even when it is a clear fault/delay of the post office.

NuGlas screenprotector (2.5D) geschikt voor Samsung Galaxy A33 5G

Diana

Screenprotector

Martin

Zeer snel geleverd, prima aankoop zo!

powerbank

Geertje

Snelle levering, prima product voor een redelijke prijs.

simkaart houder

Aroen

Zeer goed met snelle levering

Simkaart houder s21 ultra

Majid

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wees eerlijk, oprecht en transparant. Ondanks herhaaldelijk contact met de klantenservice. Echter er is totaal geen oplossing geboden en tot heden mijn geld niet terug gekregen.

iPhone 11 Pro Max scherm

Antwoord Caasi

Beste Majid, Na zorgvuldige beoordeling van het geretourneerde product hebben wij destijds al geconstateerd dat het eerste geretourneerde scherm was beschadigd als gevolg van eigen toedoen. Dit product hebben wij aan je geretourneerd. Vervolgens hebben wij wederom een retour van jou ontvangen waarvan het product niet van ons afkomst was. De stempels kwamen niet overeen met onze producten. Hierdoor hebben we de retourzendingen moeten afwijzen volgens onze beleidslijnen. Dit is ook al duidelijk met jou besproken. We begrijpen dat dit wellicht niet het gewenste antwoord is, maar we streven ernaar om eerlijk en consistent te zijn bij de afhandeling van retourzendingen. Indien er nog vragen zijn of als we op een andere manier van dienst kunnen zijn, staan we open voor verdere communicatie. Groet, CAASI

Karen

Bryan

Fijne en snelle service

Led cover samsung

Particulier

2x micro-sd kaart (128GB) besteld, maar per ongeluk 1 ontvangen. Na contact (via Bol.com) zelfde dag nog hersteld, probleemloos! Dát noem ik dus SERVICE zonder omhaal. Dit bedrijf is onvoorwaardelijk aanbevelenswaardig,.. CHAPEAU ! ! !

Product of service:
Kingston micro-SD kaart (2x)

RJ

SterSterSterLege sterLege ster

Bestelde goederen voldoen aan de verwachtingen. Echter, de website schreeuwt dat de bestelling dezelfde dag nog wordt verzonden. En dat klopt niet. Zelfs bij telefonische navraag halverwege de middag werd mij dat verzekerd, maar helaas, het werd toch een dag later.

Vervangingsscherm

C. Steinbuch

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering. Helaas ander versie van B7000. Maar het werkt ook.

B7000 lijm

Caasi verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Caasi heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 11 januari 2019

Caasi

Welkom bij Caasi.eu Hey daar! Bij Caasi.eu maken we jouw leven makkelijker, leuker en gezonder met slimme technologie. Onze Waarden: Innovatie De nieuwste technologieën. Klantgerichtheid Jij bent onze prioriteit. Betrouwbaarheid Onze producten doen wat ze beloven. Eerlijkheid We handelen eerlijk en lossen problemen snel op. Duurzaamheid Milieuvriendelijke oplossingen. Waarom Caasi.eu? Topkwaliteit: Beste smart devices. Geweldige Klantenservice: Altijd klaar voor ondersteuning. Snelle Levering: Veilig en snel bezorgd. Gemoedsrust: Uitgebreide garanties. Wat Je van Ons Kunt Verwachten Bij Caasi.eu krijg je een zorgeloze winkelervaring. Of je nu zoekt naar slimme entertainment, gezondheid, thuis of reizen, je vindt het bij ons. Onze website en klantenservice staan altijd voor je klaar. Dankjewel voor je vertrouwen. Groetjes, Het Caasi.eu Team

Kopersteden 10C

NuGlas screenprotector (2.5D) geschikt voor Samsung Galaxy A33 5G

Diana

Screenprotector

Martin

Zeer snel geleverd, prima aankoop zo!

powerbank

Geertje

Snelle levering, prima product voor een redelijke prijs.

simkaart houder

Fijne en snelle service

Led cover samsung

Particulier

Product of service:
Kingston micro-SD kaart (2x)

RJ

Vervangingsscherm

C. Steinbuch

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering. Helaas ander versie van B7000. Maar het werkt ook.

B7000 lijm

Caasi heeft de volgende resultaten bereikt: