Caasi

Nog niks ontvangen

JanQ

Achtereenvolgens heb ik twee producten besteld. De ene bleek stuk te zijn, de andere was achteraf overbodig. Beide artikelen geretourneerd, Twee dagen later bericht dat het geld wordt teruggestort.... Achtereenvolgens heb ik twee producten besteld. De ene bleek stuk te zijn, de andere was achteraf overbodig. Beide artikelen geretourneerd, Twee dagen later bericht dat het geld wordt teruggestort. Er vanuit gaande dat dit spoedig plaatsvindt is een en andere prima geregeld inclusief de e-mailcontacten met RepareerjeIphone.
De retourkosten heb ik zelf betaald, maar daar kan ik inkomen. Tenslotte was een van de artikelen niet meer nodig. En RepareerjeIphone is bovendien geen filantropische instelling, dus daar kan ik wel mee leven. Prima (trans)acties!

Goed product. Snel gevonden. Op tijd geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Scherm werd goed en vlug geleverd

Zeer behulpzaam en een snelle levering

Top! Snel geleverd!

Prima prijzen, snelle service en snelle verzending.

Snel geleverd

Ferdy

Geen contact gehad. Alles netjes geleverd en de volgende werkdag in huis. Had met spoed het onderdeel nodig zodat mijn vrouw haar toestel weer kon gebruiken. Toestel zelf gerepareerd met wat hulp... Geen contact gehad. Alles netjes geleverd en de volgende werkdag in huis. Had met spoed het onderdeel nodig zodat mijn vrouw haar toestel weer kon gebruiken. Toestel zelf gerepareerd met wat hulp van YouTube. Volgende keer opnieuw zelf repareren scheelt weer in de centjes. Thx voor jullie service.