Caasi

Miray

Erg goed. Mijn bestelling was snel bezorgd.

J. van Dijkhuizen

Snelle en nette afhandeling

Rid

Snelle levering, producten doen het uitstekend en de prijs was voor mij de goedkoopste op deze site. Top site!!

C.d Miedema

Snelle verzending, goede kwaliteit en prijs

Goed, dien wat ze zeggen!

Snelle levering en prima product

Snelle afhandeling en levering.

donny adriaens

Excellente service en nazorg

Frans

Ik koop nooit meer iets bij RepareerJePhone B.V.

Ik koop nooit meer iets bij RepareerJePhone B.V.

Ik heb een telefoon houder voor de auto gekocht, bedrag €8,95. Er stond op de site dat je het terug mag sturen binnen 14 dagen. Wat er niet bij staat op de site is dat de koste van het terug sturen voor eigen rekening is, zie hieronder. Het houd in dat ik €6,50 opsturen moet betalen en dat zij dus het bedrag van €8,95 zouden terug sturen. Dit houd in dat ik een verlies van €6,50 zou hebben en na terug storten van €8,95 het mij €6,50 zou kosten en eigelijk €2,45 terug krijg na deze actie.
Mijn klacht is dat het niet duidelijk op hun site staat.

RepareerJePhone B.V.
Tinsteden 3A
7547TH Enschede
📩 info@repareerjephone.nl
📞 085 – 111 8988

Garantie voorwaarden
Indien je een artikel retourneert, dient het formulier altijd volledig ingevuld met het product meegestuurd te sturen. Je mag de koop binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling ontbinden en terugsturen. Zonder reden. Je kunt dan het volledige aankoopbedrag terugkrijgen. Het aankoopbedrag zal zo spoedig mogelijk terugbetaald worden en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending.

Voorwaarden retourneren
Het product dient indien mogelijk in originele en onbeschadigde verpakking teruggestuurd te worden. Indien het product een defect heeft, mag de sealing van het product eraf zijn gehaald. Indien het product verkeerd is besteld, en goed functioneert dan kan het product alleen geretourneerd worden indien het product in nieuwstaat is en de folies en de sealing van het product niet eraf zijn gehaald. Indien het product is beschadigd door verkeerde montage zal de garantie vervallen. Denk hierbij aan glasschade, schermschade, waterschade, connectorpunten die verbogen zijn, beschadiging van kabels en valschade.

Meld je retour aan
Aanmelden doe je via het onderstaande retourformulier. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Een retour die je zelf gaat afgeven in onze winkel kun je aanmelden, maar het hoeft niet. Neem ten alle tijden je aankoopfactuur mee.

Reactie Caasi:

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Wij doen altijd ons best om de best mogelijke service en producten aan te bieden. Op onze website en retourformulier staat duidelijk dat de... Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Wij doen altijd ons best om de best mogelijke service en producten aan te bieden. Op onze website en retourformulier staat duidelijk dat de verzendkosten voor retourneren voor eigen kosten zijn, tenzij het product defect bij je is aangekomen of dat wij het verkeerde product opgestuurd hebben. Na ontvangst van het geretourneerde product, betalen wij het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele betaalde verzendkosten terug.
Wij hebben aan de hand van jou klacht de informatie over het retourneren nog duidelijker vermeld op onze website.