Prima service, , goede hulp aan de telefoon en snelle verzending. Artikelen kwamen goed verpakt aan en zijn precies wat ik zocht! Voldoet aan al mijn wensen! Top!
Folke Westerhof
Zeer hulpvaardig en deskundig. Snel geleverd.
Rick
Prettig bedrijf, de batterij van m'n telefoon was slecht en heb een nieuwe besteld. 100% batterijconditie gaf iOS aan en tijdens het monteren kon ik voor hulp telefonisch terecht. Zeker een aanrader!
Daniel
Ik wilde proberen zelf m'n iPhone scherm te repareren. Gistermiddag bij dit bedrijf een schermpje besteld en had 'm vandaag binnen. Scherm vervangen en werkt weer perfect! Het ging best wel...Ik wilde proberen zelf m'n iPhone scherm te repareren. Gistermiddag bij dit bedrijf een schermpje besteld en had 'm vandaag binnen. Scherm vervangen en werkt weer perfect! Het ging best wel eenvoudig (ik had jullie reparatiehandleiding gebruikt). Als ik nog wat nodig heb bestel ik hier weer.
Pieter Plaatsman
Mijn ervaring was erg prettig. Duidelijk website en snelle levering. Kwaliteit producten is top!
Ruben legierse
Super bedrijf! Goed geholpen en snel klaar!
Tanius Botros
Perfect. Keurig ingepakt en een snelle service!
W
Top service, top kwaliteiten producten en snelle levering!