Ik ben zeer tevreden over Cadeau.nl. Over het assortiment kan ik niet veel vertellen aangezien ik maar op één artikel heb gezocht en weet dus niet wat er aangeboden wordt. Ik ben prima op de...Ik ben zeer tevreden over Cadeau.nl. Over het assortiment kan ik niet veel vertellen aangezien ik maar op één artikel heb gezocht en weet dus niet wat er aangeboden wordt. Ik ben prima op de hoogte gehouden van mijn bestelling wat heel snel geleverd werd met nog een klein aardigheidje in de doos. Ik zou zeker opnieuw kunnen bestellen bij Cadeau.nl
Jasper
• Bent u tevreden over het assortiment van Cadeau.nl? Zou ik zo niet weten, ik was specifiek op zoek naar een lenzendoosje • Bent u goed op de hoogte gehouden van uw bestelling? Ja...• Bent u tevreden over het assortiment van Cadeau.nl? Zou ik zo niet weten, ik was specifiek op zoek naar een lenzendoosje • Bent u goed op de hoogte gehouden van uw bestelling? Ja hoor! • Zou u opnieuw bij Cadeau.nl bestellen? Alles is goed verlopen, ik zal binnenkort het assortiment eens checken.
Menno de Vries
Duidelijke website.
Rita van der Klauw
Verrassend assortiment. Ik had het graag als cadeau verpakt willen hebben en de mogelijkheid om er een boodschap bij te doen.
...
Bent u goed op de hoogte...Bent u tevreden over het assortiment van Cadeau.nl? Ik heb niet uitgebreid naar het assortiment gekeken, maar ben erg tevreden met wat ik besteld heb.
Bent u goed op de hoogte gehouden van uw bestelling? Ja, ik ben goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Service was erg goed en ik had mijn bestelling erg snel.
Zou u opnieuw bij Cadeau.nl bestellen? Als ik kijk naar de ervaring van deze bestelling van begin tot eind zou ik zeggen...ja ik durf terug te komen :)
T. van den Abbeele
Overzichtelijke site. Makkelijk te gebruiken. Bestellen gaat eenvoudig en bezorging super-snel!!
Meriam
Snelle levering.
Peter Rinia
Assortiment is ruim ,leuke producten, ik ga opnieuw bestellen bij cadeau.nl
Tessa
Ruim aanbod in alle categorieën. Eerst een paar keer fout code gehad met verwerken van bestelling , maar uiteindelijk wel gelukt . Na betaling duidelijke instructies gekregen en bestelling was...Ruim aanbod in alle categorieën. Eerst een paar keer fout code gehad met verwerken van bestelling , maar uiteindelijk wel gelukt . Na betaling duidelijke instructies gekregen en bestelling was netjes op tijd .