Ja, erg tevreden. Snelle levering. Goed aantal mails met onder andere informatie over de levering. Jazeker.
H
Zeer tevreden
Saskia
Zeer tevreden, duidelijke webwinkel, snelle levering en het cadeau was zorgvuldig verpakt.
Coby
Assortiment uitstekend. Bestelling snel geleverd. Zal zeker opnieuw bestellen.
Simone
Ik vind het overige assortiment van cadeau.nl erg prijzig.Ik ben goed op de hoogte gehouden van de bestelling, het was er heel snel. ( de volgende dag). Als ik iets nergens in de winkel kan krijgen...Ik vind het overige assortiment van cadeau.nl erg prijzig.Ik ben goed op de hoogte gehouden van de bestelling, het was er heel snel. ( de volgende dag). Als ik iets nergens in de winkel kan krijgen ( wat nu ook het geval was) Zou ik het weer via internet bestellen via cadeau.nlomdat het een duidelijke site is en snelle levering.
Mandy
Zeker
Natasja van Gameren
Heel tevreden
Guusje
Ja, ik kon alleen de knopjes voor inpakken en een boodschap schrijven niet vinden maar ik ben daarna goed geholpen. Dank!