7.7 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox96% beveelt Cadeau4Jou aan!

Rignus

overwegend positief

Fred

Heel erg goed. Woensdag besteld, donderdag in huis

Nina

++++++++

Ron Verstraate

SterSterSterSterLege ster

Prima cadeautje. Zeer snel geleverd.

Chris Bongers

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Belachelijke winkelwaarde prijs die wordt aangegeven whisky was volgens cadeau4 40 euro in de winkel of willekeurige webshop tussen 15 en 20 euro Ik weet dat je een gegeven paard ..... Maar dit is echt belachelijk

Antwoord Cadeau4Jou

Beste Chris, Bedankt voor je feedback! Jammer dat je niet tevreden bent met het gegeven cadeau. Als we nog iets voor je kunnen doen, kun je altijd een e-mail sturen, zodat we je verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Cadeau4jou

Yvette van Bellen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

De ledkaatsen die ik besteld heb van mijn kerstpakket zijn waardeloos. Bijna een hele dag opladen en na een paar uur branden al leeg. Zonde.

Antwoord Cadeau4Jou

Beste Yvette, Bedankt voor je feedback! Wat vervelend dat de kaarsen niet naar behoren werken. Je mag ons een e-mail sturen, zodat we je verder kunnen helpen (info@cadeau4jou.nl). Met vriendelijke groet, Team Cadeau4jou

Robert Schmidt

Top idee

A. Becker

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Negatief. Nadat gekocht kado stuk bleek moest ik het zelf maar oplossen met de producent 😢.

Joy

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Weinig keuze, erg duur, jammer dat er geen cadeabonnen beschikbaar waren waardoor je onzin meuk moet bestellen waar je niks aan hebt.

Antwoord Cadeau4Jou

Beste Joy, Bedankt voor je feedback! Jammer dat je niet tevreden bent met het gegeven cadeau. Als we nog iets voor je kunnen doen, kun je altijd een e-mail sturen, zodat we je verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Cadeau4jou

Coen van Dongen

Na wat problemen met leveringen te hebben gehad hebben ze dit keurig opgelost.

C

SterSterSterHalve sterLege ster

Snelle en nette levering. Adviesprijs als basis niet echt concurrerend, dus niet echt optimaal.

Antwoord Cadeau4Jou

Beste, Bedankt voor je feedback! Fijn om te lezen dat de levering goed is verlopen. Als we nog iets voor je kunnen doen, kun je altijd een e-mail sturen, zodat we je verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Cadeau4jou

Harm

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wat een goedbedoelde en duur betaalde meuk hebben ze. Wil je waar voor je geld, kijk dan zeker verder.

Antwoord Cadeau4Jou

Beste Harm, Bedankt voor je feedback! Jammer dat je niet tevreden bent met het gegeven cadeau. Als we nog iets voor je kunnen doen, kun je altijd een e-mail sturen, zodat we je verder kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Cadeau4jou

KV

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Weinig keuze, cadeaubonnen van onbekende winkels en er stond niets bij de keuze voor het traditionele pakket. Ook niet met bijbetalen, jammer. Erg dure besteding voor een klein cadeau.

Antwoord Cadeau4Jou

Beste, Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat de keuze en het aanbod niet naar wens zijn. We werken voortdurend aan het verbeteren van ons assortiment en het uitbreiden van de mogelijkheden voor zowel producten als goede doelen. Mocht je verder nog vragen of suggesties hebben, horen we het graag! Met vriendelijke groet, Team Cadeau4jou

Bibi

Was redelijk. Wel beperkte keuze

Antwoord Cadeau4Jou

Beste Bibi, Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat de keuze en het aanbod niet naar wens zijn. We werken voortdurend aan het verbeteren van ons assortiment en het uitbreiden van de mogelijkheden voor zowel producten als goede doelen. Mocht je verder nog vragen of suggesties hebben, horen we het graag! Met vriendelijke groet, Team Cadeau4jou

Ronnie van der Geize

Prima!

Cadeau4Jou verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Cadeau4Jou heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.7/10
  • checkEerste review geschreven op 19 november 2020

Cadeau4Jou

Met het populaire Keuze Kado concept van Cadeau4Jou kiest iedere medewerker z'n favoriete geschenk op de gratis webshop van zijn werkgever. Het assortiment is ongekend groot en veelzijdig en bestaat uit cadeaus, cadeaukaarten, belevenissen en nog veel meer.

Jaap Bijzerweg 19

Nina

++++++++

Ron Verstraate

SterSterSterSterLege ster

Prima cadeautje. Zeer snel geleverd.

Chris Bongers

Yvette van Bellen

Robert Schmidt

Top idee

A. Becker

Joy

Coen van Dongen

Na wat problemen met leveringen te hebben gehad hebben ze dit keurig opgelost.

C

Harm