Rignus
Heel erg goed. Woensdag besteld, donderdag in huis
++++++++
Prima cadeautje. Zeer snel geleverd.
Belachelijke winkelwaarde prijs die wordt aangegeven whisky was volgens cadeau4 40 euro in de winkel of willekeurige webshop tussen 15 en 20 euro Ik weet dat je een gegeven paard ..... Maar dit is echt belachelijk
De ledkaatsen die ik besteld heb van mijn kerstpakket zijn waardeloos. Bijna een hele dag opladen en na een paar uur branden al leeg. Zonde.
Top idee
Negatief. Nadat gekocht kado stuk bleek moest ik het zelf maar oplossen met de producent 😢.
Weinig keuze, erg duur, jammer dat er geen cadeabonnen beschikbaar waren waardoor je onzin meuk moet bestellen waar je niks aan hebt.
Na wat problemen met leveringen te hebben gehad hebben ze dit keurig opgelost.
Snelle en nette levering. Adviesprijs als basis niet echt concurrerend, dus niet echt optimaal.
Wat een goedbedoelde en duur betaalde meuk hebben ze. Wil je waar voor je geld, kijk dan zeker verder.
Weinig keuze, cadeaubonnen van onbekende winkels en er stond niets bij de keuze voor het traditionele pakket. Ook niet met bijbetalen, jammer. Erg dure besteding voor een klein cadeau.
Was redelijk. Wel beperkte keuze
Prima!
Cadeau4Jou verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cadeau4Jou heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel erg goed. Woensdag besteld, donderdag in huis
++++++++
Prima cadeautje. Zeer snel geleverd.
Top idee
Na wat problemen met leveringen te hebben gehad hebben ze dit keurig opgelost.
Was redelijk. Wel beperkte keuze
Prima!