Nan

Snelle levering maar had er iets meer van verwacht van het horloge, het leek wel een kinderhorloge .
Jammer dat de cadeaubon van een parfumerie er niet bijzitten zoals 2 jaar geleden.

Beste Nan,
Wat fijn dat je bestelling snel geleverd is.
Beste Nan,
Wat fijn dat je bestelling snel geleverd is.
Wat jammer dat het is je is tegengevallen STERKADO is een totaalconcept. Naast de aangeboden cadeaus ontvang je een mooie giftbox met toegang tot een gepersonaliseerde webshop.
Het assortiment wordt jaarlijks bijgewerkt en wij zijn van mening dat er zeker voor iedereen wat leuks tussen zit. Zou je een e-mail kunnen sturen met je bestelnummer naar klantenservice@sterkado.nl. Dan kunnen wij kijken voor een passende oplossing.
Wij horen het graag van je.
STERKADO

Cobi

Snelle levering, gedegen verpakt. Veel keuze echter vind de waarde vd geschenken veelal niet overeenstemmen met kosten wanneer ik deze zelf zou kopen. Scheelt soms wel tot 10 euro.

Beste Cobi,
Beste Cobi,
Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen.
Wellicht goed om te weten, het assortiment wordt samengesteld op basis van het door jouw werkgever beschikbaar gestelde budget. Afhankelijk daarvan wordt een bepaald puntenaantal aan jou geschonken waarvoor je iets uit mag zoeken.
Hopelijk heb je toch een geschikt cadeau kunnen vinden.

M

Netjes ingepakt en het juiste zat erin. Bezorging kan beter, stond ineens voor de deur. Wij kwamen ergens van terug en toen stond het pakketje voor de deur. Dat vindt ik minder!

Danny

Waardeloos

Beste Danny,
Graag horen wij van je wat je precies waardeloos vind. Zou je een e-mail kunnen sturen naar helpdesk@cadeau4jou.nl. Zodat wij kunnen kijken naar een passende oplossing.
Wij...
Beste Danny,
Wij horen graag van je.
Cadeau4jou

Ans

Snelle bezorging.
Vind het aanbod matig. Zit al jaren te wachten op n cadeaubon met meer mogelijkheden om zelf iets te kunnen kiezen wat je wil. In mijn geval parfum...

Beste Ans,
Beste Ans,
Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen.
Wat jammer dat je ondanks de aanwezigheid van geschenken in allerlei categorieën en van bekende merken niet enthousiast bent over het assortiment. Als je een keuze wilt maken voor parfum hebben wij de Beauty en Parfum cadeaukaart, zodat je bij ICI Paris een keuze kunt maken uit een lekkere parfum.
Hopelijk heb je toch een geschikt cadeau kunnen vinden.

Hans plat

Snelle levering ,mag iets meer variatie in keus

Medewerker Amarant

De keuze van cadeaubonnen is minimaal. Footlocker en wat onbekende webshops. Cadeaubonnen van bv Ah, Hema, bol.com, wehkamp, Kruidvat of Rituals, die wil ik zien.

Beste heer, mevrouw,
Vervelend om te horen dat je ondanks de aanwezigheid van geschenken in allerlei categorieën en van bekende merken niet enthousiast bent over het assortiment.
Zo zijn er...
Beste heer, mevrouw,
Zo zijn er in de webshop cadeaukaarten van bekende winkelketens vertegenwoordigd als Ici Paris, Rituals, Footlocker, H&M, de Bijenkorf, Hunkemöller en Shoeby.
Hopelijk heb je toch een geschikt cadeau of cadeaukaart kunnen vinden.

Hettie

Prima!! goede site, snel geregeld en bezorgd

Wendy

Snel geleverd, voldoende keus!