Erna

Heel leuk om zelf je cadeautje te kunnen kiezen en veel keus!

Marietje van den Beld

Snelle service! Blij met het kado!

Mustapha Otemani

0612034

Ineke

Kado mist een onderdeel, daar wacht ik nog steeds op

Beste Ineke,
Bedankt voor je review. De melding van jouw klacht is reeds bij ons bekend. Zoals ook in de reactie op jouw vorige review aangegeven is, is onze klantenservice op de hoogte en staat deze in contact met de leverancier om dit voor jou op te lossen.
Zodra er een update bekend is word je hier per mail over geinformeerd. Voor vragen kan je contact opnemen met onze klantenservice via helpdesk@cadeau4jou.nl

MY

Kwaliteit van mijn bestelling viel enorm tegen, Europese prijzen, kwaliteit van AliExpress

Beste MY,
Hartelijk dank voor de review. Wat jammer dat de kwaliteit van het gekozen product je tegenvalt.
Beste MY,
Zou je aan kunnen geven wat er precies aan de hand is met het gekozen cadeau? Wij horen het heel graag zodat we hier rekening mee kunnen houden voor de selectie van het assortiment voor 2021. Je kan je feedback delen via info@cadeau4jou.nl
Bij voorbaat dank voor je reactie.

f cadeau

Levering is goed. prijzen te hoog. kwaliteit zwak.

Beste F Cadeau,
Hartelijk dank voor de review. Fijn om te horen dat het cadeau naar behoren geleverd is maar wat jammer dat de kwaliteit van het gekozen product je tegenvalt.
Zou je aan...
Beste F Cadeau,
Zou je aan kunnen geven wat er precies aan de hand is met het gekozen cadeau? Wij horen het graag zodat we hier rekening mee kunnen houden voor de selectie van het assortiment voor 2021. Je kan je feedback delen via info@cadeau4jou.nl
Graag lichten wij nog even een en ander toe. Jouw werkgever heeft gekozen voor een Keuze Kado concept, dat uit meer bestaat dan alleen een geschenk.
Zo zijn gepersonaliseerde verpakkingen en een eigen webshop inbegrepen en krijgt elke medewerker z'n bestelde geschenken zonder verzendkosten toegezonden. Om die reden zul je begrijpen dat wij niet concurreren op prijs met andere aanbieders.
Wij hopen je hiermee verduidelijking te hebben verstrekt en wensen je veel plezier met je geschenk!

denise

Beste Denise,
Hartelijk dank voor je review. Je geeft aan onze concept of de service als goed te hebben ervaren. Dat is fijn om te horen!
Ik zie dat je ons 2,5 sterren hebt gegeven en...
Beste Denise,
Ik zie dat je ons 2,5 sterren hebt gegeven en Cadeau4Jou niet aanbeveelt. Zou je ons kunnen laten weten waarom de score laag is uitgevallen? We horen je feedback graag via info@cadeau4jou.nl
Bij voorbaat dank voor je reactie en veel plezier gewenst van jouw cadeau.
Cadeau4jou

Ineke

Bestellen en levering uitstekend maar er bleek een onderdeel te missen, mocht incompleet houden en kreeg een nieuwe,echter ontbrak weer hetzelfde onderdeel,wacht nu op afhandeling

Beste Ineke,
Wat vervelend om te horen dat het cadeau dat je besteld hebt niet compleet was. Excuses voor het ongemak, dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Uit je bericht kan ik opmaken dat...
Beste Ineke,
Uit je bericht kan ik opmaken dat dit inmiddels bij onze klantenservice bekend is. Zij staan in contact met de leverancier om dit zo spoedig mogelijk op te lossen. Over de afhandeling hiervan word je per mail geinformeerd.
Mochten er in de tussentijd vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Marja

Een grote keuze aan leuke en praktische cadeaus!

Ans

Mooie variatie aan cadeaus, overzichtelijke indeling en super snelle levering :). Top!