Hertsens

Sietze

Leuke artikelen snelle levering

Tania

Cadeau in het echt, shopper tas, kwam niet overeen met de foto op site. Tweede cadeau, weer en oplaadstation station zag er leuk uit maar zeer slecht kwaliteit. Was snel gereageerd op mijn mail en... Cadeau in het echt, shopper tas, kwam niet overeen met de foto op site. Tweede cadeau, weer en oplaadstation station zag er leuk uit maar zeer slecht kwaliteit. Was snel gereageerd op mijn mail en kon allebei retour sturen., moest wel zelf verzendkosten betalen. Ander cadeau besteld , was binnen 2 dagen geleverd . Goede service , cadeau assortiment kan beter.

Put6

Snelle levering en best veel keuze

Julia

Wacht nog op boek van Jip en Janneke
Ritulas al ruim een week binnen

Beste Julia,
Beste Julia,
Hartelijk dank voor je bericht. Boeken worden rechtstreeks vanuit ons boekenhuis verstuurd, de levertijd bedraagt normaliter 4-5 werkdagen. Dit is iets langer dan producten die vanuit ons magazijn verzonden worden.
Mocht jouw bestelling 4-5 werkdagen na bestelling nog niet geleverd zijn, dan adviseren wij contact op te nemen met onze klantenservice. Zij zullen vervolgens nagaan bij het boekenhuis of er wellicht iets aan de hand is met de bestelling.
Wij hopen dat je het boek spoedig in ontvangst kunt nemen.

Ron

Niet alle producten zijn meer beschikbaar als je langer wacht met een keuze maken. Gekozen producten worden snel geleverd. Bij klacht over product wordt snel actie ondernomen. Moet alleen nog het... Niet alle producten zijn meer beschikbaar als je langer wacht met een keuze maken. Gekozen producten worden snel geleverd. Bij klacht over product wordt snel actie ondernomen. Moet alleen nog het vervangende product van desbetreffend bedrijf ontvangen.

Beste Ron,
Beste Ron,
Bedankt voor je reactie. Wat jammer om te horen dat je de keuze als beperkt hebt ervaren. Onderstaande informatie verheldert wellicht wat. Jouw werkgever heeft gekozen voor een Keuze Kado concept, op basis van een door de werkgever gekozen budget wordt er een assortiment getoond waar jij een keuze uit kunt maken.
Het is mogelijk dat een product (tijdelijk) niet meer beschikbaar is. Soms duurt het even voor de nieuwe voorraad aangeleverd is of er een vervangend product beschikbaar is. Het assortiment wordt gedurende het jaar weer aangevuld met leuke, nieuwe artikelen.
Wij hopen dat je het gewenste artikel binnenkort alsnog in ontvangst kunt nemen.

Inky

Snelle levering. Vind de kwaliteit,prijs verhouding niet goed.

Beste Inky,
Hartelijk dank voor de review. Fijn om te horen dat het cadeau vlot geleverd is maar wat jammer dat de kwaliteit van het gekozen product je tegenvalt.
Zou je aan kunnen geven wat...
Beste Inky,
Zou je aan kunnen geven wat er precies aan de hand is met het gekozen cadeau? Wij horen het graag zodat we hier rekening mee kunnen houden voor de selectie van het assortiment voor 2021.
Graag zien we jouw mail tegemoet met vermelding van jouw bestelnummer helpdesk@cadeau4jou.nl. Onze klantenservice neemt dan contact met je op.