Corrijan Michiels

Cadeau besteld, volgende dag in huis. Goede service.

Y.monnich

Ben er heel blij mee supersnel geleverd en correct toppie?

eus v/d burg

Verkeerd horloge ontvangen die erg lelijk is (wordt geretourneerd)

Beste heer/ mevrouw,
Wat vervelend dat je een foutief artikel hebt ontvangen. Het is mogelijk dat er in ons magazijn een pickfout is gemaakt of dat er een foutief product op voorraad ligt....
Beste heer/ mevrouw,
Graag ontvangen we even bericht van jou inclusief een foto van het ontvangen product em/of een productcode/ EAN nummer van het artikel dat je hebt ontvangen via helpdesk@cadeau4jou.nl. Daarmee kunnen we ons magazijn de voorraad laten controleren zodat dit in de toekomst niet meer kan voorkomen.
Ook kunnen we je dan de retourinformatie tegemoet doen komen voor een juiste wijze van retourneren.
Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,

Roelant

Process (bestellen, bezorgen) verliep prima , product was echter ondeugdelijk. (Fitpro hartritme teller, stappen teller etc.) Een deel metingen van het apparaatje werken niet zoals hartritme,... Process (bestellen, bezorgen) verliep prima , product was echter ondeugdelijk. (Fitpro hartritme teller, stappen teller etc.) Een deel metingen van het apparaatje werken niet zoals hartritme, bloeddruk. Stappenteller werkt enigszins. Bijbehorende app bevat hinderlijke reclame.

Beste heer/ mevrouw,
Hartelijk dank voor de review. Wat jammer dat het bestelde artikel niet naar behoren functioneert. Zou je deze klacht met vermelding van jouw bestelnummer aan kunnen melden via helpdesk@cadeau4jou.nl? Onze klantenservice neemt dan contact op met de leverancier van dit artikel en zorgt voor een passende oplossing. Wij helpen je graag.

Eline

Na lange tijd heb ik gemaild met de vraag of mijn bestelling (olijfboom in pot) nog ging komen. Toen het pakket uiteindelijk kwam (wel goed verpakt) was ik teleurgesteld. Het was echt een... Na lange tijd heb ik gemaild met de vraag of mijn bestelling (olijfboom in pot) nog ging komen. Toen het pakket uiteindelijk kwam (wel goed verpakt) was ik teleurgesteld. Het was echt een ieniemie-olijfboom! Slechte ervaring dus..

Beste heer/ mevrouw,
Wat vervelend dat het bestelde cadeau niet naar behoren geleverd is. De planten worden rechtstreeks vanuit onze leverancier Bloompost verzonden. De grootte van een plant verschilt per seizoen en is hierdoor niet altijd even gelijk.
Om na te gaan of er wellicht iets fout is gegaan met de levering van de olijfboom ontvangen we graag even een foto van de plant waarop zichtbaar is welk formaat je ongeveer hebt ontvangen. Zou je deze met vermelding van je bestelnummer kunnen toesturen naar helpdesk@cadeau4jou.nl?
Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,

Gerben

De gekozen koptelefoon werd snel geleverd. Helaas was deze na
De gekozen koptelefoon werd snel geleverd. Helaas was deze na
een keer gebruiken stuk. Echter werd er snel op mijn mailtje gereageerd en nadat ik had kunnen laten zien wat er mis was kreeg ik al snel een nieuwe. Helaas was deze ook al snel weer stuk. Service was dus best goed maar het product helaas niet.

Beste heer/ mevrouw,
Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat het gekozen cadeau snel geleverd is. Het is vervelend dat het artikel zo snel na gebruik al defect is. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Excuses voor het ongemak!
Jouw reclamatie is inmiddels bij ons bekend. Onze klantenservice zal in een passende oplossing voorzien.
Vriendelijke groet,

Peter

Bestelling gedaan en het cadeau werd 6 dagen later geleverd!
Netjes verpakt.

Janny

Snelle bezorging

Vincent

De website werd niet helemaal lekker weergegeven op mijn telefoon.
Met cadeaus uitzoeken zou meer categorieën wel fijn zijn, dat vergemakkelijkt het zoeken.
Wat ik heb ontvangen ziet er...
De website werd niet helemaal lekker weergegeven op mijn telefoon.
Wat ik heb ontvangen ziet er wel goed uit en de levering was ontzettend snel.

Dennis

Goede respons...keuze beperkt maar begrijpelijk. Bezorging was razend snel!