Marianne Jacobs

Keuze is reuze. Ik had een koekenpan besteld maar kreeg een wokpan. Jammer genoeg.

Beste Marianne,
Beste Marianne,
Wij willen dit graag met je oplossen, het is niet de bedoeling dat je het verkeerde product ontvangt. Kan je ons je bestelnummer en foto sturen van de wokpan die je ontvangen hebt aan ons e-mailen? De e-mail kan je sturen naar: klantenservice@cadeau4jou.nl
De e-mail zien wij graag tegemoet zodat wij het met je kunnen oplossen.

J.W. Kooistra

Twee keer iets besteld. Twee keer ging het fout. Uiteindelijke wel opgelost, maar het feestelijke tintje is dan wel verdwenen. En dan de rompslomp. Need geen aanrader

Beste meneer Kooistra,
Beste meneer Kooistra,
Wij vinden het heel vervelend dat je deze ervaring hebt, wij proberen het altijd op de juiste manier op te lossen. Wij hopen dat je ondanks deze ervaring toch kan genieten van je bestelde cadeau.

Euge

Prima site en snelle aflevering!!

Marion Schra

Waardeloos. Pakketjes die door de brievenbus konden zijn voor de deur achtergelaten. Deel 2 van het cadeaupakket laat al 4 weken op zich wachten, ondanks dat ik er al 2 mails over heb gestuurd.

Beste Marion,
Beste Marion,
Wat vervelend dat je bestelling nog niet ontvangen hebt. Wij hebben je net per e-mail laten weten dat je pakket niet afgeleverd kon worden en daarom weer retour is gestuurd naar ons magazijn. Vandaag gaan wij nogmaals je bestelling versturen zoals doorgegeven per e-mail.
Mocht je nog vragen hebben, kan je altijd contact met ons opnemen.

Anja de Moor

Prima site, snelle levering

Pleun

Leuk systeem, veel keuze, voor elk wat wils. De bestelde artikelen kwamen de volgende dag al in huis, ookal stond er na 3 werkdagen verzonden. Prima producten, veel plezier van.

Daniëlle

Ruime keuze, leuk cadeau gekozen en goed aangekomen!

AJ Maasland

Uiteindelijk tevreden

Anne-Marie Pouw

Ik heb als kerstcadeau van mijn werkgever een cadeau uitgezocht bij cadeau4you. Er is aangeven dat het max 3 werkdagen zou duren dat ik mijn pan bezorgd zou worden. We zijn ondertussen 6 werkdagen... Ik heb als kerstcadeau van mijn werkgever een cadeau uitgezocht bij cadeau4you. Er is aangeven dat het max 3 werkdagen zou duren dat ik mijn pan bezorgd zou worden. We zijn ondertussen 6 werkdagen en een aantal mails verder maar nog steeds niets ontvangen. Ik krijg ook geen reactie op mijn mail. Waardeloos!!!

Beste Anne-Marie,
Wij hebben de bestelling goed ontvangen en ook direct aan je verstuurd. Je bestelling is geleverd bij het PostNL afhaalpunt zoals zelf ingevuld bij het bestellen.
Echter is...
Beste Anne-Marie,
Echter is deze niet afgehaald en zal nu retour komen in ons magazijn. Zodra wij hem retour hebben ontvangen, zullen wij hem direct opnieuw versturen. In een e-mail ontvang je dan uiteraard een nieuwe Track & trace code zodat je de bestelling kunt volgen.
Mochten er vragen zijn, kan je altijd een e-mail naar ons sturen: klantenservice@cadeau4jou.nl