Monique

Mijn gekozen item bleek bij de aller-aller laatste stap ineens niet meer leverbaar. Zwaar balen. Ik vind het prijsverschil daarbij te groot ten opzichte van andere leveranciers. Geen aanrader wat... Mijn gekozen item bleek bij de aller-aller laatste stap ineens niet meer leverbaar. Zwaar balen. Ik vind het prijsverschil daarbij te groot ten opzichte van andere leveranciers. Geen aanrader wat mij betreft.

Beste Monique,
Wij hebben een continue wisselend assortiment. Daarom kan het zo zijn dat het product uitverkocht is omdat het van een collectie van vorig jaar is.
Wellicht goed om te weten,...
Beste Monique,
Wellicht goed om te weten, het assortiment wordt samengesteld op basis van het door jouw werkgever beschikbaar gestelde budget. Afhankelijk daarvan wordt een bepaald puntenaantal aan jou geschonken waarvoor je iets uit mag zoeken.
Wat jammer dat je ondanks de aanwezigheid van geschenken in allerlei categorieën en van bekende merken niet enthousiast bent over het assortiment.
Hopelijk heb je toch een geschikt cadeau kunnen vinden.

Andy Mathon

Leuke cadeau's om uit te zoeken

Ilse

Goede kwaliteit producten. Maar jammer dat er geen cadeaus zijn voor 250 punten. Zo zijn er weinig combinaties mogelijk. Ik had 2500 punten en wilde niet een "groot" cadeau, heb uiteindelijk 2250... Goede kwaliteit producten. Maar jammer dat er geen cadeaus zijn voor 250 punten. Zo zijn er weinig combinaties mogelijk. Ik had 2500 punten en wilde niet een "groot" cadeau, heb uiteindelijk 2250 punten gebruikt

Beste Ilse,
Wat fijn dat je tevreden bent over ons assortiment, dit horen wij graag.
Beste Ilse,
Wat fijn dat je tevreden bent over ons assortiment, dit horen wij graag.
De restpunten blijven geldig zolang jouw Cadeau4Jou kaart geldig is. Deze kaart kan je samenvoegen met een (toekomstige) Cadeau4Jou kaart. Je kan de overgebleven punten doneren aan het goede doel of je kan er met een bijbetaling een duurder cadeau mee bestellen. De keuze is aan jou.

Marijke

Weinig aanbod. Bovendien zijn de beschrijvingen van de producten té summier; eigenlijk alleen wat het product is en niet wat het precies is en waarvoor het gebruikt kan worden of wat de inhoud is... Weinig aanbod. Bovendien zijn de beschrijvingen van de producten té summier; eigenlijk alleen wat het product is en niet wat het precies is en waarvoor het gebruikt kan worden of wat de inhoud is van de cadeaus. Een iets uitgebreidere beschrijving was wenselijk geweest,

Beste Marijke,
Beste Marijke,
Wij nemen je feedback mee over de omschrijvingen. Het is belangrijk dat alle informatie goed. verwerkt staat op onze webshop. Hartelijk dank hiervoor.
Hopelijk heb je toch een geschikt cadeau kunnen vinden.

Fernando

Dit werk niet

Beste Fernando,
Wij hebben je zojuist een mail gestuurd om te kijken of wij je kunnen helpen bij hetgeen waar je tegenaan loopt.
Wij horen graag van je.
Met vriendelijke...
Beste Fernando,
Wij horen graag van je.
Cadeau4jou

Co te Pas

Diana

Zeer tevreden over service. :)

CLS

Leuke keuzes, snelle levering. Blij met mijn cadeau. Alleen stom dat er mi te weinig combinatie mogelijkheid is : had voor 1000 punten budget en koos een cadeau van 750 punten . Er was echter geen... Leuke keuzes, snelle levering. Blij met mijn cadeau. Alleen stom dat er mi te weinig combinatie mogelijkheid is : had voor 1000 punten budget en koos een cadeau van 750 punten . Er was echter geen cadeau te vinden van 250 punten, minimaal bestedingsaantal was 350 punten. Ook niet duidelijk of je dan moet bijbetalen en ook onbekend of je dan een soort opslag overhoudt in je account?
Gekozen dus voor 250 punten ‘ cadeau ‘ niet kunnen besteden en geen alternatief geboden. Dit vind ik raar gevoel overhouden bij een ‘ cadeau’ . Beetje ervaring als een kermis gok kraam .

John Vissenberg

Voor de 1e keer kennis gemaakt met Cadeau4Jou. Prima ervaring, snelle levering en goede kwaliteit artikelen.