N

Een boodschappentas besteld. In mooi donkergroen en stevig pu materiaal.was verrast door de mooi kwaliteit.
Ik ben er blij mee. Nooit meer lelijke tasjes maar een stijlvolle waarmee ik over straat kan.

Lucie Saxton

Het cadeau was van zeer slechte kwaliteit. Ik vond het echt schandalig dat je dit kunt verkopen.

Beste Lucie,
Beste Lucie,
Wat vervelend te lezen dat je niet tevreden bent over je bestelde product. Wil je ons een e-mail sturen met je bestelnummer en waar je niet tevreden over bent? Wij zullen dan kijken naar een passende oplossing.
Je kan de e-mail sturen naar: info@cadeau4jou.nl
Team Cadeau4jou

Aroen

Product snel geleverd zoals beloofd. Kwaliteit product kan ik nog niet beoordelen.

Greetje

Prima. Snel geleverd.

Yvonne

Ruime selectie en snelle verzending!

Peter Kauwenberg

Perfecte service

Robert

Stevige fluitketel met grote inhoud.

Ramona van Bergen

Levering was prima, cadeau viel tegen

Beste Ramona,
Wat fijn dat de levering van je cadeau goed verlopen is, dit horen wij graag.
Beste Ramona,
Wat fijn dat de levering van je cadeau goed verlopen is, dit horen wij graag.
Natuurlijk is het niet de bedoeling dat als je een bestelling plaatst voor een cadeau wat je hebt gekregen dit tegenvalt. Zou je ons een mail kunnen sturen met je bestelnummer en korte toelichting waarom je cadeau tegenvalt? Dan kunnen wij kijken of wij je hierin kunnen helpen.
Wij horen graag van je.
Cadeau4jou

Renée Zaalberg

Wel snelle levering, maar de Drukknop van de Uien groente snijder was na het eerste gebruik stuk.

Beste Renée,
Wat fijn dat de levering van je bestelling snel verlopen is, dit horen wij graag.
Beste Renée,
Uiteraard is het niet de bedoeling dat je na zo'n korte tijd geen gebruik meer kunt maken van je bestelde product. Wij kijken graag met je mee voor een passende oplossing.
Zou je ons je bestelnummer met korte toelichting kunnen mailen naar klantenservice@cadeau4jou.nl?
Wij horen graag van je.
Cadeau4jou