Marjan

Mooie kado' s, ruime keuze

Leroy placanico

Veel keuze als het jouw smaak is

Floor

Leuke cadeautjes en snelle levering

koome

Leuke en uitgebreide keuzemogelijkheden,stoomapparaat is prima, maar de "set theedoeken"zat er niet bij, wel eoa ander doekje. Gebeld,zouden de goede opsturen-kreeg weer zo'n zelfde doekje.... Leuke en uitgebreide keuzemogelijkheden,stoomapparaat is prima, maar de "set theedoeken"zat er niet bij, wel eoa ander doekje. Gebeld,zouden de goede opsturen-kreeg weer zo'n zelfde doekje. Weggegooid, vodjes.tja. jammer

Reactie Cadeau4Jou:

Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor je bericht.
Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor je bericht.
Wat vervelend dat je een verkeerd product ontvangen hebt, dit willen wij uiteraard met je oplossen. Wil je aan ons je bestelnummer sturen en ook een foto van wat je ontvangen hebt, dan kunnen wij het bekijken en een passende oplossing geven. Je kan dit sturen naar info@cadeau4jou.nl
Klantenservice - Cadeau4Jou

Jeannette

Leuke site, veel keuze

Joke

Kadootje netjes bezorgd meer gevarieerde keuze zou fijn zijn ook omdat je kan bijbetalen. Zoals bijvsieraden, airfryer, steelstofzuiger zou leuk zijn geweest. Nu een boek gekocht, heel tevreden over

Miranda

Duidelijke site met voor iedereen wel iets leuks

UT

Groot aanbod en goede website. Standaard worden keuzes getoond die past binnen jouw budget. Heel fijn dat de mogelijkheid ook bestaat om duurdere items te kiezen waarbij getoond wordt wat je bij... Groot aanbod en goede website. Standaard worden keuzes getoond die past binnen jouw budget. Heel fijn dat de mogelijkheid ook bestaat om duurdere items te kiezen waarbij getoond wordt wat je bij moet betalen.

ge

Met het bedrijf (aflevering) niets mis. Wel met de soorten cadeaus.Weinig zaken die echt leuk/nuttig zijn

Reactie Cadeau4Jou:

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering, we vinden het wel heel jammer dat je minder tevreden bent over het assortiment. Kun je laten weten welke cadeaus je graag terugziet? Met jouw feedback kunnen we ons assortiment wellicht verbeteren. Je kunt een mail sturen naar helpdesk@cadeau4jou.nl
Cadeau4Jou