Peter Aquarius

Keuze beperkt

Beste Peter,
Beste Peter,
Wat jammer dat je niet tevreden bent over het assortiment. Kun je laten weten welke cadeaus je graag terugziet? Met jouw feedback kunnen we ons assortiment wellicht verbeteren. Je kunt een mail sturen naar helpdesk@cadeau4jou.nl

Corine

Wat karige cadeautjes en erg weinig keuze. Veel keukenspullen of dingen waar je niets aan hebt.

Beste Corine,
Beste Corine,

Kees-Jan

Ruime keuze, leuk assortiment.

Corry Gort

Fantastisch geregeld! Wàt een leuke site! Ben ontzettend blij met mijn multigrill!

Peter Engels

Snelle levering en in goede orde ontvangen

petra govaarts

A.luining

Weinig producten voor onder de duizend punten

Goedemiddag,
Bedankt voor je feedback, we nemen dit mee bij het samenstellen van het assortiment voor komend jaar.

chris dijkmans

Veel kleiner kado dan afgebeeld...

Beste Chris,
Kun je ons laten weten om welk product dit gaat door een mail te sturen naar helpdesk@cadeau4jou.nl? Dan kunnen we het aanpassen en dit in het vervolg voorkomen.
Met...
Beste Chris,

Jan

Ik heb oordopjes maar ze zijn nu al stuk

Beste Jan,
Beste Jan,
Het is uiteraard niet de bedoeling dat je een defect product ontvangt. We lossen dit graag voor je op. Zou je een mail willen sturen naar helpdesk@cadeau4jou.nl? Dan helpen we je verder.

Wim

Broodrooster tijdens transport gesneuveld. Recent de bestelde broodrooster willen proberen, blijkt de kunststof omkasting bij de draaiknop helemaal ingedrukt te zijn (ik dacht eerst dat dit bij het... Broodrooster tijdens transport gesneuveld. Recent de bestelde broodrooster willen proberen, blijkt de kunststof omkasting bij de draaiknop helemaal ingedrukt te zijn (ik dacht eerst dat dit bij het "design" hoorde, echter blijkt het gewoon kapot plastic te zijn en omdat ik niet weet of het binnenwerk ook beschadigd is ga ik hem niet gebruiken).
Ik vertrouw het ding niet keer en heb inmiddels bij een landelijke winkelketen een andere gekocht. De door Cadeau4jou gaat naar de vuilstort.

Beste Wim,
Beste Wim,