Mari Jacobs

Het was moeilijk om iets te kiezen wat ik zinvol vond. Je kiest dan maar wat wat je niet wil of nodig hebt.

Beste Mari,
Beste Mari,
Wat jammer om te lezen dat je niet helemaal tevreden bent over het assortiment. Kun je ons laten weten wat je nog mist? Dan nemen wij dit mee bij het samenstellen van het assortiment van komend jaar.
Je kunt een mail sturen naar helpdek@cadeau4jou.nl

Nicky

Theepot waar de dop niet van past. En er geen oplossing komt naar meerdere malen mailen bellen.

Beste Nicky,
Ik zie dat jouw vraag inmiddels is opgepakt en dat er contact is opgenomen met de leverancier van het product. Je wordt hier via de mail van op de hoogte gehouden.
Met...
Beste Nicky,

hanneke

6-1-23 nog niks ontvangen

Beste Hanneke,
Dat is uiteraard niet de bedoeling. Zou je contact op willen nemen met onze klantenservice via helpdesk@cadeau4jou.nl? Dan kijken we even met je mee.
Met vriendelijke groet,...
Beste Hanneke,

erik custers

Keuze is matig. wij hadden punten en dan waren de spullen wel erg duur als kerstpakket

Beste Erik,
Beste Erik,
Je kunt een mail sturen naar helpdek@cadeau4jou.nl

Denise

Snel verstuurd, cadeaus erg duur en geen keuze uit bonnen die je elders kan besteden (zoals coolblue). Uiteindelijk als kerstpakket maar iets gekozen, maar was niet echt wat ik wou.

Beste Denise,
Beste Denise,
Fijn dat je tevreden bent over de levering, maar wat jammer dat je iets hebt gekozen wat je eigenlijk niet wilde bestellen. Ons assortiment bestaat naast cadeaus, ook uit belevenissen, boeken, tijdschriften en diverse cadeaukaarten (waaronder ook die van Coolblue). Deze categorieën vind je in de menubalk van de webshop.

EF

Veel keuzes qua cadeaus. Snelle levering. Alles prima verlopen.

Hellemun's Industriële cleaning

Perfect