CADkoop

8.2/10

GWS Engineering

Zeer professioneel, accuraat en weten waar ze het over hebben.

Reactie CADkoop:

Bedankt voor je review, veel succes met je software!

BEDEKO Design BV

Goede en duidelijke uitleg naar aanleiding van mijn vraag.

Graag gedaan!

H&P meubel en interieurbouw, Johan van der Ham

Tekeningen, blocks, layers uit autocad 2008 konden wel worden geïntegreerd in autocad 2020. Verkoper Marcel zei dat dit niet kon, dat de gegevens te oud waren????? Vreemd je zou als koper toch... Tekeningen, blocks, layers uit autocad 2008 konden wel worden geïntegreerd in autocad 2020. Verkoper Marcel zei dat dit niet kon, dat de gegevens te oud waren????? Vreemd je zou als koper toch verwachten dat verkoper weet waar hij over praat. Min puntje, verder na de aankoop goed geholpen.

Terecht punt! We hebben Marcel een opfriscursus aangeboden 😁

quickconcept

Tnx! 💪

H. Timmer / Workable concepts

Snelle service, opvolging & nette prijzen.

Reactie CADkoop:

Dat is precies waar we bekend om willen staan.👌 Fijn dat je het ook zo ervaart en bedankt voor je reactie!

Lasbedrijf van Beek & zonen

Tot nu toe alleen maar een positieve ervaring!

Dat is wederzijds, Martijn! 💕

t-one keukens en interieurs

Uitstekend geholpen!!

Reactie CADkoop:

We hopen dat je er veel mooie keukens mee mag ontwerpen!

Nederlandsde Expert Groep

Prima communicatie. Goed ontvangst en verzorging. Zou het aanbevelen.

Reactie CADkoop:

Bedankt voor je review, je mag je nu ook een Expert in Sketchup noemen 😃. Veel succes met de software en je vaardigheden!

Tom

Goed verhaal, Tom! Lekker kort 😃

erick-metaalwerken

De download van het bestelde ging niet helemaal volgens plan. Bellen met de Cadkoop klantenservice was het begin van de oplossing van het probleem. Ik hoop dat iedereen dan net als ik, de... De download van het bestelde ging niet helemaal volgens plan. Bellen met de Cadkoop klantenservice was het begin van de oplossing van het probleem. Ik hoop dat iedereen dan net als ik, de onvolprezen Sonja Klerks dan aan de lijn krijgt. Het kostte enkele mails over-en-weer, met daarbij direct een koppeling naar de importeur van het pakket, maar binnen eklele uren was het pakket bij mij 'up-and-running' en kon ik gerust gaan slapen. Bij het opstaan de volgende dag was de eerste mail in mijn inbox van Sonja: "Hoe het was gegaan en of alles nu goed liep?"
Mijn oprechte conclusie: Een goede en direct te bereiken klantenservice daar bij Cadkoop met prima after-sales kwaliteit.
Klinkt allemaal heel ronkend dit relaas en doet vermoeden dat ik betaald ben voor deze mooie woorden, maar dat is dus absoluut niet het geval. Bestel zelf maar eens iets bij Cadkoop en ik wens je daarbij van harte enig down-load ongemak toe, je zult dan vanzelf de goed klantenservice ervaren.

Reactie CADkoop:

Wat een leuke feedback, zeg! Op de eerste plaats zijn we natuurlijk blij dat alles werkt. Maar we worden extra blij van de moeite die je hebt genomen om dat in zo'n leuk verhaal terug te koppelen.... Wat een leuke feedback, zeg! Op de eerste plaats zijn we natuurlijk blij dat alles werkt. Maar we worden extra blij van de moeite die je hebt genomen om dat in zo'n leuk verhaal terug te koppelen. Graag tot de volgende keer! Groetjes, Sonja