Erico Elektrotechniek
Klantenservice erg vriendelijk en behulpzaam, goed advies gekregen en ga zeker meerdere systemen bij dit bedrijf aanschaffen voor mijn klanten.
Goede service. Ik ben zeer tevreden over de goede telefonische hulp en snelle levering.
Super professionnel
Ik ben erg blij met ons nieuwe camera systeem, de kleuren beelden in de nacht zijn echt zoals ze aangeven op de website. Dikke 10 voor dit bedrijf.
Geweldige nachtbeelden in kleur alsof het overdag is. Boven mijn verwachting.
Mijn 2de systeem aangeschaft. Weer een succes.
Wij hadden veel vragen, maar we zijn enorm goed geholpen. Niets was te veel en dat had ons de doorslag om onze aankoop bij dit bedrijf te doen. Wij zijn zeer tevreden. Dank jullie wel.
Uitstekende service en product kwaliteit
Grandioos! Hadden we eerder moeten doen.
Ik heb mij laten adviseren op locatie. Goed geholpen en kon de materialen die ik nodig gelijk meenemen.
Fijne mensen die je willen helpen, want dat gebeurt niet vaak meer. Het product werkt perfect, mooie beelden en goed geluid.
De app is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. We krijgen direct een melding op onze telefoon bij verdachte activiteiten. Ook handig is dat we de beelden live kunnen bekijken, zelfs als we niet thuis zijn.
Goed product en uitstekend bedrijf
Samen met de verkoop afdeling gezocht naar het juiste systeem voor bij ons bedrijf. Heel fijn geholpen en er word echt met je mee gedacht. Fijne communicatie, dank jullie wel.
In één woord, super!!!!!
Dutch Security Systems verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dutch Security Systems heeft de volgende resultaten bereikt:
Dutch Security Systems
De Oude Werf 44
1851 PW Heiloo
Super professionnel
Geweldige nachtbeelden in kleur alsof het overdag is. Boven mijn verwachting.
Mijn 2de systeem aangeschaft. Weer een succes.
Uitstekende service en product kwaliteit
Grandioos! Hadden we eerder moeten doen.
Goed product en uitstekend bedrijf
In één woord, super!!!!!