Bob buren

Bedrijf wat weet wat ie verkoopt GEEN dozen schuivers zoals bascom ! Ik zou iedereen die twijfelt tussen deze 2 partijen om willen halen om bij Dutch security systems een systeem aan te kopen.... Bedrijf wat weet wat ie verkoopt GEEN dozen schuivers zoals bascom ! Ik zou iedereen die twijfelt tussen deze 2 partijen om willen halen om bij Dutch security systems een systeem aan te kopen. Klasse mannen !

Remco Lager

Echt een goed camera systeem heb ik hier gekocht, super tevreden over de beelden en de app, en echt plug and play. Bedankt team van Dutch security systems.

Arno

(Bewerkt)

Na een teleurstellende start (wat achteraf gesteld eerder miscommunicatie was dan foutief handelen) en ze contact met me hebben gezocht moet ik zeggen dat het goed is afgehandeld.

Na een...

Na een goed gesprek en uitleg van beide zijde ben ik wel degelijk van mening dat het de moeite is om een camera systeem bij hun te kopen en dat de service zeker positief is.

Bij het gesprek keken we niet naar wie er nu fout of goed zat maar “HOE KOMEN WE TOT EEN OPLOSSING” om voor beide partijen tot een bevredigende oplossing te komen.

Dit toont voor mij aan dat je professioneel bezig bent en dat wanneer het niet gaat zoals het moet of kunt, toch tot elkaar kunt komen.

Nogmaals ben je niet helemaal zeker of heb je na de aanschaf vragen en of problemen met het systeem dat je hebt gekocht. Neem contact met ze op en ik ben ervan overtuigd dat het positief eindigt.

Pieter van dijk

Zeer tevreden! Wat een beelden in de nacht geweldig in kleur! Super vriendelijk personeel.

Ronny Raes

(Bewerkt)

Ik ben zeer tevreden over de dienst na verkoop. Een super team die beloftes nakomt.

Hans Heijboer

Wat een fantastisch bedrijf is dit! Onze camera's hangen er nu ondertussen 2 jaar en nogsteeds bij vragen of problemen helpt dit bedrijf je altijd, ze denken heel goed met je mee en komen altijd met... Wat een fantastisch bedrijf is dit! Onze camera's hangen er nu ondertussen 2 jaar en nogsteeds bij vragen of problemen helpt dit bedrijf je altijd, ze denken heel goed met je mee en komen altijd met een goede oplossing!

Koop hier gerust met een goed en veilig gevoel je camera systeem!

Goran Patteri

Geweldige ervaring, absoluut positief

Jurgen van den Bos

Fijne en snelle communicatie. Camera Systeem is makkelijk te installeren en werkt meteen.

Michael Vrolijk

(Bewerkt)

Snelle levertijd, telefonisch goed bereikbaar en goede service!!!