Chris

Het hele traject van aankoop, levering en support is perfect verlopen en het camerasysteem bevalt uitstekend. Complimenten hiervoor.

Dan

Heb contact gehad via de telefoon en ben zeer vakkundig en vriendelijk geholpen/geadviseerd en direct de zelfde dag een set van 4 Sony camera's met recorder besteld en vrij snel binnen gekregen.... Heb contact gehad via de telefoon en ben zeer vakkundig en vriendelijk geholpen/geadviseerd en direct de zelfde dag een set van 4 Sony camera's met recorder besteld en vrij snel binnen gekregen. Aangesloten volgens de geleverde handleiding was binnen half uur gedaan en neem nu al bijna 3 weken zonder problemen op. Al met al ben ik heel tevreden met onze aanwinst! ????

Richard

Prima bedrijf,goed te bereiken ook buiten kantoortijd,snel oplossend en behulpzaam.

Rick

Prima service camera`s perfect ook s`nachts zeer helder beeld en kleur . eenvoudig aansluiten

Marcel

Prima webshop. De camera kon ik helaas in mijn situatie niet goed gebruiken. Retourzending was zeer goed geregeld. Het geld was al terugbetaald vóór ik de camera retour gestuurd had.

Patrick

Snelle en correcte levering. Prima hulp via chat.

Piet

Goede service en kwaliteit spul van Sony ik heb zelf de 5 megapixel camera prima voor observatie buiten hier absoluut geen spijt van. Ga zo door!.

Daniel

A4 tjes met installatiegegevens duidelijk, goeie beeldkwaliteit en fijne app voor op je telefoon. Zo kun je overal waar je ook maar bent ff thuis checken via de camera.