Service tijdens je reis
Kwaliteit camper
Reservering

Richard Damen

De eerste keer met de camper is zeer goed bevallen. Onze kinderen (2 en 4 jaar) hadden hun eigen stapelbedje en hadden het erg naar hun zin. De camper is goed uitgerust met alle noodzakelijke... De eerste keer met de camper is zeer goed bevallen. Onze kinderen (2 en 4 jaar) hadden hun eigen stapelbedje en hadden het erg naar hun zin. De camper is goed uitgerust met alle noodzakelijke spullen. De 3 weken zijn om gevlogen.

Gino van de Staaij

Wat een fantastisch avontuur!!! Met camper 29 twee weekjes door Bretagne gereisd met z'n viertjes en de hond. Heerlijk genoten van het samenzijn en het gemak van het camperleven. Volgend jaar weer!... Wat een fantastisch avontuur!!! Met camper 29 twee weekjes door Bretagne gereisd met z'n viertjes en de hond. Heerlijk genoten van het samenzijn en het gemak van het camperleven. Volgend jaar weer! Een aanrader.

De service en vriendelijkheid van het personeel. Dat zorgt voor een aangenaam vertrek en terugkomst, en ondersteuning onderweg. Helemaal top!

Nee, helemaal geen. Ga zo door!

Op zich prima camper, maar helaas toch te klein voor lange mensen (1,96 meter), vooral de rijcabine

complete en kwalitatief goede inventaris

hogere keggen

Familie. Jongkind hilversum

Wij huren al jaren bij camperverhuur
Het is altijd een feest om bij hun een camper tehuizen. Servies is top nooit een probleem tegen gekomen. Altijd proberen een oplossing tezoeken.. Wij huren al jaren bij camperverhuur
Een aan rader.

Neen niet gevonden

K. de Wit

In een woord top, camper top, service top

Campers zien er goed onderhouden uit

Casper en Danielle

De vakantie start al aan de picknicktafel! Hartelijk ontvangst en goede duidelijke uitleg.
We hadden een heerlijke camper. Wat rijden en wonen betreft super voor met zn tweeen.

Motor van de camper. Nette schone camper.

De camper voldeed aan de verwachtingen. Hij was wel groter dan verwacht, wat bij rijden en parkeren - zelfs voor ervaren chauffeurs - soms toch tot wat meten en passen leidt.

De camper is eenvoudig in gebruik en het meeste wijst zich vanzelf. De huurpijs - zeker in het voorseizoen - is zeer schappelijk.

Een grondzeil zou prettig zijn. Een iets uitgebreidere uitleg bij vertrek. Bijvoorbeeld dat de gasflessen niet beide propvol zijn, was ons niet bekend. Ook in de app was hier niets over te vinden.... Een grondzeil zou prettig zijn. Een iets uitgebreidere uitleg bij vertrek. Bijvoorbeeld dat de gasflessen niet beide propvol zijn, was ons niet bekend. Ook in de app was hier niets over te vinden. En wat te doen mochten onverhoopt beide flessen leeg zijn?

Weer een heerlijke vakantie gehad met de camper. We hebben hem voor de 9 de keer gehuurd en iedere keer erg tevreden. Alles goed geregeld en een fijne camper. Zeker een aan rader.

Dat je altijd een goede en betrouwbare camper mee krijgt en bij problemen ( dit jaar niet gehad gelukkig ) altijd goed geholpen wordt.

tot nu geen tips

Olivier

Wat een bijzondere ervaring was. Van welkomst tot afscheid. Het gehele concept klopt gewoon en je hoeft nergens over na te denken. Ik zou camperhuren.nl aan iedereen aanbevelen!

Overal is over na gedacht! Instappen en rijden

Supercamper, uitstekende service (die we eigenlijk niet eens nodig hadden). hele leuke vacantie gehad, uitstekend materiaal..

prima, materiaal, ook de kabels voor electra etc waren prima in orde.

klein puntje: we hadden twee dezelfde koppelingen voor de kraan, achteraf bleek dat de koppeling te vergroten was door er een binnenstukje uit kon draaien, maar geen technisch inzicht.