Service tijdens je reis
Kwaliteit camper
Reservering

Andre Koppenol

Fantastisch! Zeer compleet en schoon... Zo hoort een vakantie te beginnen.

Goede uitleg vooraf; nieuwe, complete camper van alle gemakken voorzien.

Ophaaltijd zou iets eerder mogen dan 14.30 uur, maar dat is dan ook echt alles.

Schone fijne bijna nieuwe camper.

Fietsenrek achterop was niet je-van-het

Het was een super gave vakantie. Met de camper door noorwegen.....wat een belevenis!!! En zo een campervriendelijk land, super!
Het was onze eerste keer met een camper, maar we gaan het zeker...
Het was onze eerste keer met een camper, maar we gaan het zeker nog eens doen. En dan is camper amsterdam een prima bedrijf om dat te doen.

Vrij nieuwe camper waardoor ie keurig en heel fijn in gebruik is.
De horren en de screens zijn zeker een pluspunt, dit werkte allemaal perfect!
En het bed sliep erg lekker.

Een bezem of in ieder geval een goede stoffer en blik met lange steel is wel handig.

Alan O'Brien

Heel erg leuk, maar wel veel om op te letten.
Willen zeker vaker huren en ovewegen zelfs om te kopen..

Vrijheid, luxe en alles bij de hand, ergens niet leuk , gewoon doorrijden naar andere plek.

Vind de camper binnen een beetje fragiel, zou iets duurzamer gebouwd mogen worden.

J verbrugge

Super gave camper vakantie gehad.

Sterke motor en goede aparatuur.

iets te klein voor 3 personen

Erg leuk en ontspannend

Fijne auto zowel rijden als vakantiegebruik

Nee, correcte gebrudsfaiksinstructies meegekregen

Hans Piels en Joke van den Heijkant

Fantastisch, we hebben de camper als fijn vervoermiddel en woonplek ervaren. We zijn via Zweden, naar het noorden gereisd via Fin land en tot de Lofoten in Noorwegen en daarna zijn we via de... Fantastisch, we hebben de camper als fijn vervoermiddel en woonplek ervaren. We zijn via Zweden, naar het noorden gereisd via Fin land en tot de Lofoten in Noorwegen en daarna zijn we via de fjorden langs de kust van Noorwegen weer naar het zuiden afgezakt. We hebben 5 weken met de camper door de prachtige natuur gereden.

Keurige camper met prima indeling en goede service
Goede stoelen voor langere ritten en een heerlijk ruim bed.

Het was gewoon top. Er was geen navigatie ingebouwd. Handig om een tomtom mee te nemen

H. de Bakker

Was zeer prettig rijden. Voldoende ruimte voor 4 volwassenen. Hebben een uitmuntende vakantie gehad.

Je staat zeer snel op een plek. Deuren open, stoelen eruit en direct een gekoeld drankje uit de koelkast

Edwin Onderwater

1ste keer camper gehuurd om door oostenrijk en noord italie te rijden.
Mooie camper.

Dat je met camper de zon op kunt gaan zoeken. Je zit niet vast aan een plek

Jammer dat we de camper aan het einde van de middag pas konden ophalen. En in de ochtend weer terug moeten brengen.
Scheelt 2 vakantiedagen

Kaja Wolffers

Plezierig verhuurproces. Fijne camper. Alles verliep efficient en geolied. Camper recent en van goede kwaliteit.

De campers zijn goed onderhouden en de mensen van Camperverhuur Amsterdam zijn prettig en duidelijk.