Service tijdens je reis
Kwaliteit camper
Reservering

Prima vakantie gehad. Model camper bevalt uitstekend. Camperhuren is vriendelijk, toegankelijk bedrijf. Eigenaar kan 24x7 gebeld worden bij problemen en helpt dan ook direct. De leeftijd en... Prima vakantie gehad. Model camper bevalt uitstekend. Camperhuren is vriendelijk, toegankelijk bedrijf. Eigenaar kan 24x7 gebeld worden bij problemen en helpt dan ook direct. De leeftijd en kwaliteit van de camper is wel tegengevallen. We hadden een 4-jaar oude camper, en deze was goed "geleefd".

Website bevat alle benodigde info, maar niet altijd makkelijk te vinden, met name op mobile devices.

Bereikbaarheid, service

Te oude campers niet meer verhuren, of op zijn minst niet meer tegen dezelfde prijs.

J.Weltman

Voor het eerst camper gehuurd. Van te voren camper al kunnen bezichten. Goede en vriendelijke uitleg van personeel gehad. Bij ophalen volledige uitleg en instructie over gebruik camper. Voor het eerst camper gehuurd. Van te voren camper al kunnen bezichten. Goede en vriendelijke uitleg van personeel gehad. Bij ophalen volledige uitleg en instructie over gebruik camper.
Goede reis en overnachtingen in camper gehad. Camper was netjes, schoon, reed prima en was simpel te bedienen.
Klein probleem met koelkast gehad. Dit is door cva middels hun telefonische hulplijn goed verholpen.
Al met al goede vakantie gehad met een prima camper.

Goede service en hulpvaardigheid. Camper goed onderhouden en netjes.

Houden zo.

De Jonge

Hele fijne camper en service is supergoed. We hebben een heerlijke vakantie gehad in noorwegen.

Bij vragen onderweg zijn ze altijd bereikbaar. Hele goede service, goede uitleg, fijne camper

Geen, alles is prima verlopen

S. Braad

Prima reis gehad

Campers zijn altijd keurig schoon. Compleet.
Vriendelijk geholpen.

We misten de gordijnen,hebben zelf nog maar wat vitrage opgehangen.
De camper er zag zonder de gordijnen erg ongezellig uit en overdag doe je geen verduisterings gordijnen dicht voor de inkijk.

Paul en Anneke Mulder

Heerlijke campervakantie zonder enig probleem naar Toscane. Deskunidige uitleg en vriendelijke ontvangst en service: perfect.

Prima service, vriendelijke en deskundige begeleiding!

Op de weg iets duidelijker de locatie aangeven van Camperverhuur Amsterdam.

Prima camper en heel goede service.

Klantvriendlijkheid en nette zgan nieuwe campers.
Goede ervaring en aanrader.

Bij ophalen fotos maken van vooral buitenkant.

Petra en Peter Albers

Fantastische beleving om met een van uw campers naar Noorwegen te zijn gegaan. Camper functioneerde TOP!!!

Klantvriendelijk en klantgericht. Schone en goed onderhouden campers

Ga zo door :-)

S. Braad

Prima reis gehad

Campers zijn altijd keurig schoon. Compleet.
Vriendelijk geholpen.

Robbin van der Molen

Prima camper, goede service, sommige aspecten van de verhuur had ik graag beter van te voren willen weten maar uiteindeljk een positieve ervaring.

Beschikbaarheid / bereikbaarheid prima en duidelijk

ophalen en brengen vaste tijden duidelijker maken, info over hoe te handelen bij schade kan beter

Onze ervaring was heel positief. Was onze eerste campervakantie maar zeker voor herhaling vatbaar.

Klant vriendelijkheid en het meedenken. Luistert naar de puntjes van kritiek en gaan daarmee aan de slag.