Service tijdens je reis

Uitstekend

Prima service
Prachtige wagen

Aartsen

Het was een fantastische vakantie, met een camper heb je zoveel vrijheden.

Wij gingen voor de eerste keer met de camper weg en de uitleg ging naar ons idee erg snel. Het zou mooi zijn als je hier net iets meer tijd voor kan nemen.

EGG

Top

Gewoon heel prima bedrijf

None

Wim verlinden

Prettig en vriendelijk ontvangst. Geen problemen daardoor weinig negatieve ervaring

Jonge campers dus weinig problemen te verwachten

Hor gordijn oid.

Barbara

2 weken met zijn drieën (1 baby) op pad. Voor het eerst met een camper weg. We hebben er erg van genoten!

Service zeer goed en vriendelijk

Jolanda

Wij hebben een heerlijke vakantie genoten. Camper is super comfortabel en wordt zeer compleet verhuurd. De inventaris is van een zeer goede kwaliteit, tevens de bij te huren stoelen en tafels. Het... Wij hebben een heerlijke vakantie genoten. Camper is super comfortabel en wordt zeer compleet verhuurd. De inventaris is van een zeer goede kwaliteit, tevens de bij te huren stoelen en tafels. Het heeft ons aan comfort alles gegeven wat wij hadden verwacht. De verhuur gaat op een zeer professionele manier waardoor je met een gerust hart op vakantie gaat. Ernst beantwoord alle vragen accuraat. Zou een iets uitgebreidere informatie op de website geven? Indien een camper nodig komen wij graag weer bij jullie terug!

De luxe van de te huren campers. De betrouwbaarheid.

Website voorzien van meer foto's en meer informatie is altijd goed.

R van Opmeer

De ervaring zoals ik het ervaren heb is uitstekend

Familie van Egmond

Top vakantie in Oostenrijk gehad met een mooie camper. Alles was goed geregeld!

Alles was goed geregeld!

Inventarislijst staat niet op een duidelijke plaats. Maat bedden erbij noteren. Verder was het perfect!

Peter Willems

Weer de heerlijke vrijheid van de camper ervaren. Top vakantie gehad met veel avonturen en belevenissen.

Persoonlijke attentie. Proffesionele digitale afhandeling.

Service bieden om buitenkant camper te laten wassen. Zit bij andere verhuurders vaak standaard erbij.

Fijne camper, netjes en rijdt heerlijk!

Alles gewoon prima

Nee hoor. Helemaal goed!