Service tijdens je reis
Kwaliteit camper
Reservering

Veerhuis

Het was een super ervaring. Hele fijne camper.

Klantvriendelijkheid. Mooie camper.

Mirjam en Bas

Heerlijke vakantie, unieke ervaring. Twee jonge kinderen hebben genoten van het leven op de camping en op pad met de camper, zo wij ook.

Goede service, bereikbaarheid tot vragen. Perfect verzorgd, goede uitleg.

Fokke

Prima. Camper beviel goed. Service ook.

Klantvriendelijkheid en snelle reactietijd ook tijdens de vakantie.

Info over de camper zou misschien nog iets uitgebreider kunnen. Ik heb op andere websites nog gezocht naar extra info over het model en ook gevonden.

Decuypere Family

Zeer goed

Goede service, correcte reactie. Zoals het hoort.

Bij de website zou er per type wagen meer info kunnen zijn mbt inhoud zoals keukengerei etc . Zo kan je makkelijker en proactiever aanvullen met de spullen die ontbreken.

Ed en Karin

Aantal jaar met caravan op pad geweest, nu dus met de camper. Voor ons een prima ervaring en voor herhaling vatbaar.
Prima auto, en vooral het gemak van inpakken en op naar de volgende camping...
Prima auto, en vooral het gemak van inpakken en op naar de volgende camping was een genot om met een uur weg te zijn.
Deze start was twee weekjes, en Noord Italië aangedaan. We zijn al aan het plannen voor de volgende trip......

Compleetheid van de camper en de service in het geheel

Wellicht een beschrijving in het Nederlands ipv het Engels van de camper.

Geweldig om vakantie te vieren met een camper. Gaan we zeker vaker doen.

De bereikbaarheid tijdens de vakantie was geweldig. Helaas een klein ongelukje maar daar werd heel goed op gereageerd. Dat was heel fijn voor ons als vakantiegangers.

Heerlijke camper , goed verzorgd.

Mooie goed verzorgde camper, goede service.

Laurens

Buitengewoon tevreden over de kwaliteit van de camper en de service van Ernst.

Martin Molhoek

Voor ons was het de 1ste keer dat wij een camper huurde en het is ons heel goed bevallen. Het is zeker voor herhaling vatbaar maar dan langer dan 1 week.

Voor ons was het dicht bij huis.

Compleet met gemakken voorzien. Goede bereikbaarheidverhuurder. Er wordt goed rekening gehouden met specifieke wensen.

Gordijnen stoffig en wat smoezelig, slechte haakjes die tevens kwetsbaar zijn. Bij wegrijdenalstip op de checklist: wielblokken verwijderen.