Harrie spijker

Toen ik nog een vraagje had over mijn bestelling kreeg ik zeer vriendelijke meneer aan de telefoon die mij perfect en tot volle tevredenheid heeft geholpen. Levering en product volgens beschrijving... Toen ik nog een vraagje had over mijn bestelling kreeg ik zeer vriendelijke meneer aan de telefoon die mij perfect en tot volle tevredenheid heeft geholpen. Levering en product volgens beschrijving zijn precies volgens afspraak. Dikke 5 sterren. Mvg. Harrie Spijker.

Zeer vriendelijk. Perfecte levering en produkt volgens beschrijving.

Reactie CandleBagShop.nl:

Geachte heer spijker bedankt voor deze review

Myrna

Goede service. Het duurde een paar dagen voordat ik ze thuis had, maar dit kwam waarschijnlijk door de deukte bij PostNL. Toen bleek dat er een paar beschadigd waren kreeg ik meteen een nieuw setje... Goede service. Het duurde een paar dagen voordat ik ze thuis had, maar dit kwam waarschijnlijk door de deukte bij PostNL. Toen bleek dat er een paar beschadigd waren kreeg ik meteen een nieuw setje opgestuurd. Weliswaar een maatje kleiner (een foutje denk ik) , maar dit was voor mij geen probleem! Heel netjes opgelost!

Snelle reactie via mail!!

M van Drunen

Super snelle levering. Top!!!

arjan

Prima top

prima top

J Bokma

Levering traag maar misschien door kerst drukte? en bezorgkosten zijn erg hoog?! Jammer

CompTo

Prima service, snelle levering. 100 % goede ervaring!

nee

Elly Loots

Mijn ervaring is heel positief.
Mijn ervaring is heel positief.
Bij de bevestiging van mijn bestelling bleek dat ik ipv 2 candlebags er maar eentje besteld had (mijn fout). Mijn mailtje daarna werd onmiddellijk beantwoord. Rudy zou ervoor zorgen dat het goed kwam. En dat is het ook gekomen. Complimenten!!

De klantvriendelijkheid en het nakomen van afspraken.

Reactie CandleBagShop.nl:

Graag gedaan Elly zijn er om onze klanten te helpen. Mvgr Rudy

Jules

prima producten

Irene de Haan van Someren

Duidelijke website. Keurige en snelle levering.

Veel keus en niet duur.

Particulier

Mooie theelichtjes op batterij met reserve knoopcellen besteld voor( in mijn ogen) 'n) spotprijs.
Volgende dag al afgeleverd op mijn adres. Vlugger kan niet.

200 % service