R.Ajodhiasing

H. Tuithof

Goed, volgens verwachting

snelle levering

Mw. Olyhoek

Prima, betrouwbaar en snel.

Ticketcounter

Schmitz /gorissem

Positief.
Bij een klacht nemen ze je serieus en reageren ze snel.(met oplossing)

leuke producten
snelle levering

Olde Kalter

Op zich prima, maar verkeerde levering van producten. Bij openmaken van doos afgelopen vrijdag avond om te checken hoe je de wensballonnen dient te gebruiken, bleken er lampionnen in te zitten....Te... Op zich prima, maar verkeerde levering van producten. Bij openmaken van doos afgelopen vrijdag avond om te checken hoe je de wensballonnen dient te gebruiken, bleken er lampionnen in te zitten....Te laat om na 18:00 uur nog een bericht te sturen en de WhatsApp mogelijkheid wordt niet gebruikt na kantoortijd, jammer.

Overzichtelijk, snelle levering

Reactie CandleBagShop.nl:

Helaas is het verkeerde product geleverd en was er geen tijd mee om deze fout te herstellen. Inderdaad zijn wij na kantoortijden niet meer te bereiken via whats app omdat dit een nummer is dat door... Helaas is het verkeerde product geleverd en was er geen tijd mee om deze fout te herstellen. Inderdaad zijn wij na kantoortijden niet meer te bereiken via whats app omdat dit een nummer is dat door alleen zakelijk gebruikt wordt.
De mail wordt na kantoortijden vaak wel gelezen wij adviseren hiervan gebruik te maken in geval van problemen.

Watze Bilstra Attractie- en partyverhuur

Hele leuke led artikelen voor mijn ballonnenbedrijf, love it!!

Snelle service

Christina

Prima ervaring.

Duidelijk website en snelle levering

Miriam van de Wiel

Overzichtelijke website en snelle levering

Snelle levering en vriendelijke klantenservice